Digidexo.com

Cellulite Reduksjon i Lårene

Cellulitter kan være pinlig og påvirker åtte av 10 kvinner, ifølge Mayo Clinic. Cellulite skaper en cottage cheese eller appelsinskall utseende på huden. Dette problemet oppstår vanligvis på rumpe og lår, men kan også være plassert på armer og mage området også. Risikofaktorer for cellulitter kan inkludere bruk av prevensjonsmidler, stress og å ha en inaktiv livsstil, sier Mayo Clinic. Heldigvis finnes det alternativer for å redusere forekomsten av cellulitter på lårene.

Vekttap

Vekttap er den beste behandling for cellulitt reduksjon, sier Mayo Clinic. Når ekstra pounds er tapt, musklene i låret området glatte ut, redusere synligheten av cellulitter.

The Mayo Clinic anbefaler å bruke "sunn vekt Pyramid" for å gå ned i vekt. Denne pyramiden fokuserer på å spise minst tre porsjoner frukt og fire porsjoner grønnsaker daglig. Opp til åtte porsjoner med karbohydrater og 06:57 porsjoner protein og meieriprodukter er også anbefalt. Fett bør begrenses til 3-5 porsjoner daglig, og søtsaker bør holdes på 75 kalorier eller mindre.

Medline Plus anbefaler bor borte fra kjepphest, og "yo-yo" slanking, som ikke har blitt godkjent for cellulite reduksjon. Røyking bør også bli avviklet fordi det kan fremme utviklingen av cellulitter.

Laser Behandlinger

Laser behandlinger bruker radiofrekvens og infrarødt lys for å bli kvitt cellulitter, sier Mayo Clinic. Behandlinger er administrert to ganger i uken, og resultatene kan ta opptil seks måneder å utvikle.

Shock Waves

Lavenergi sjokkbølger er et annet alternativ for behandling av cellulitter på lårene. Denne teknikken bruker ultralyd-teknologi for å målrette kollagen struktur av hudceller berørt av cellulitter.

Sjokkbølger blir anvendt til låret to ganger ukentlig i flere uker. Etter denne perioden, pasienter synes å merke en reduksjon i cellulitter, sier PubMed Central.

Behandlinger for å unngå

Fettsuging blir kvitt fettceller, men vil ikke fjerne cellulitter. Faktisk sier Medline Plus at fettsuging kan gjøre forekomsten av cellulitter verre.

Vær også forsiktig med å kjøpe dyre cellulitt kremer. Disse kremene regnes som "kosmetisk" som betyr Food and Drug Administration anser ikke disse kremer for å ha en medisinsk bruk.