Digidexo.com

Slik unngår Cellulite i Hamstrings

Slik unngår Cellulite i Hamstrings


Cellulitter er lett kjennelig på den dimpled utseende som dukker opp på overflaten av huden. Alle kan få cellulitter, selv om det rammer kvinner uforholdsmessig mer enn menn. Cellulitt kan forekomme på ben, spesielt i hamstring området. Det kan gjøre noen mennesker så selvbevisst at de unngå iført shorts eller badedrakter. Flere måter å forebygge cellulitter i hamstrings eksisterer.

Bruksanvisning

En Spis næringsrik, balanserte måltider. Konsentrere seg om å spise mer mat med fiber, som frukt og grønnsaker, hele korn, magert kjøtt og fisk. Redusere inntaket av salt, melkeprodukter og bearbeidet mat, som bidrar til væskeretensjon. Redusere forbruket av karbohydrater i kveld, så det er vanskeligere for dem å bryte ned over natten mens du sover. Uansett er ikke brutt ned blir lagret unna som fett.

Tren med frie vekter og vekt maskiner tre ganger i uken for å tone musklene. Det vil hjelpe deg å opprettholde en mer velformede, glatt utseende. Øvelser som leg presser, knebøy, hip bortføring og leg curls vil holde bena fast og glatt, hindrer opphopning av cellulitter.

Kople inn i 30 til 60 minutter med kardiovaskulær trening fem dager i uken, som kjører eller går, som holder pulsen forhøyet gjennom hele økten. Dette vil bidra til å brenne kalorier og føre til at kroppen til å bruke lagret fett til energi.

Planlegg regelmessige massasje avtaler. En profesjonell massasje forebygger cellulitter i hamstrings ved å forbedre blodsirkulasjonen og holde giftstoffer fra å øke fettcellene.