Digidexo.com

Hva er farene ved å bruke Sibutramine?

Sibutramin er fellesnavnet for en reseptbelagte medisiner (Meridia) for fedme. Til tross for sin effektivitet ved å hjelpe vekttap, sibutramin har potensiale til å forårsake alvorlige bivirkninger.

Identifikasjon

Den vanligste risiko forbundet med sibutramin er en økning i blodtrykk og hjertefrekvens, ifølge RxList.

Betydning

I FDA kliniske studier som er publisert på RxList, ble sibutramin vist seg å øke blodtrykket med 1 mm til 3 mm Hg og hjertefrekvensen med 4-5 slag per minutt.

Funksjoner

For å oppdage eventuelle skadelige økning i blodtrykk og puls, er det viktig å ha regelmessige kontroller med legen din for å overvåke din generelle helse mens du tar Meridia.

Typer av andre risikoer

Andre risikoer forbundet med bruk av sibutramin inkluderer hallusinasjoner, Comas, glaukom, psykose, hjerteinfarkt, alvorlige allergiske reaksjoner, skjoldbrusk sykdom, beslag, ukontrollerbar blødning og nyresykdommer som interstitiell nefritt. Sibutramin har også potensial til å forårsake selvmordstanker hos noen pasienter, melder RxList.

Betraktninger

Leger sjelden foreskrive sibutramin for bruk under graviditet. Hvis du har en historie med hjertesvikt, hjertesykdom, anoreksi, høyt blodtrykk, hjerneskader, epilepsi, gallestein, hjerneslag eller nyre- eller leversykdom, kan det ikke være trygt for deg å ta sibutramin grunn av dets bivirkninger, Mayo Clinic advarer.