Digidexo.com

Hva er fordelene med en aktuell Retin-A?

Retin-A er en aktuell akne og anti-aging behandling avledet fra vitamin A. Det er gunstig for en rekke hudsykdommer. Den er tilgjengelig kun på resept. Aktuelt vitamin A produkter som dette har vært på markedet siden 1970 og er blant de mest populære behandlingene.

Vitamin A og Hud

Vitamin A spiller en viktig rolle i å reparere skader huden og opprettholde hudens helse. Aktuelle preparater er mer effektive enn å spise mat rik på vitamin A eller tilskudd (med unntak av Accutane), selv om begge kan ha noen fordel, ifølge MayoClinic.com.

Renser porene

Denne medisinen hjelper rense porene, noe som gjør det til et godt valg for behandling av akne pustler av alle slag. Det kan behandle aktive lesjoner og hindre nye fra forming.

Cellefornyelsen

Retin-A oppfordrer utgytelsen av død hud og dannelse av nye, friske celler. Det er gunstig for solskadet hud, falming overfladiske acne arr, rynker og psoriasis.

Optimalisere Fordeler

Visse tiltak vil optimalisere Retin-A effektivitet. Bruk solkrem hver dag. Sørg for at huden er ren og helt tørr før påføring.

Riktig bruk

Påfør en gang daglig om kvelden før sengetid. En ert størrelse mengde Retin-A er tilstrekkelig til hele ansiktet, sier Drugs.com.

Redusere bivirkninger

Retin-A er kraftig og kan være svært tørking. Bruke mer enn legen råder vil ikke forbedre sine fordeler og kan føre til tørr, irritert og flassende hud. Påfør vannbaserte kremer hvis du bruker den til å behandle akne og oljebaserte kremer hvis du bruker den for sine anti-aldringseffekter.