Digidexo.com

Sea Kelp & Eksem

Sea Kelp & Eksem


Eksem er en hud tilstand som fører til tørrhet og kløe dreven. Ofte kan symptomene på eksem lindres ved hjelp av alternativ medisin og naturlige produkter som havet tare.

Eksem Symptomer

Eksem er kjennetegnet ved betennelse i det epidermale lag av huden. Det kan bli gjenkjent av sin tendens til å forårsake tørr, blemmer, kløe, utslett, rødhet og hevelse i huden.

Sea Kelp

Sea tare eller tang, er en stor brun alger som finnes i havet tareskogen. Tare er brukt i mange kulturer både som medisin og mat. For medisinske formål, kan det bli funnet i både pille og kapselformer, som en konsentrert væske, og inngår i andre produkter.

Behandling

Eksem er oftest behandles med kortisonkremer. Imidlertid kan disse kremer forårsake tynn og skjør hud. Disse behandlingene ikke kurere eksem, men de kontrollere og undertrykke symptomer. Sea tare brukes som et naturlig middel eksem-du kan få i seg det eller bruke en aktuell konsentrasjon av havet tare direkte til berørte områdene.

Kjennetegn

Havtang har mer enn 21 aminosyrer og 60 mineraler og elementer, inkludert kalsium, jern, jod og sink. Sea tare er også rik på vitamin B12, C, E og K. I tillegg inneholder havtang alkali, noe som bidrar til å balansere kroppens pH.

Fordeler

Sea tare har en terapeutisk effekt på huden og kroppen, dermed øker hudens tilstand. Sea tare helse fordeler styrke immunsystemet og oppmuntre motstand mot infeksjon. Sea tare kan hjelpe til med healing av hudceller, hjelper eksemrammede hudceller gjenoppbygge og bli sunnere.