Digidexo.com

Sirkulasjon Gulv Øvelser for å redusere hevelse i beinet

Leg hevelse vil ofte oppstår ofte når du sitter eller står i lange perioder. For eksempel kan hevelse følge fly lange fly og kjøreturer, og kan også forekomme ofte i overvektige mennesker. Noen ganger hevelse i bena øker med alderen. Lær noen bestemte typer gulv øvelse for å bidra til å redusere hevelse.

Årsaker til Leg Hevelse

Leg hevelse, en form for ødem når væske samler seg i beinet (og noen ganger ankelen), oppstår vanligvis på grunn av redusert blodsirkulasjon. Hvis du sitte eller stå i lange perioder, bryte dem opp ved å gå, eller ligge ned hvis mulig, for å stimulere blodsirkulasjonen og redusere hevelse; bare vandre rundt i 10 minutter hver par timer kan hjelpe. Leg svelling kan også oppstå etter kirurgi på benet eller ankelen, og i noen tilfeller som et resultat av behandling av kreft.

Øvelser og Strekker

For den enkleste behandling, legge seg ned og heve bena på et par puter i 30 til 40 minutter. Liggende på ryggen, bevege foten ved ankelen å trekke tærne opp og deretter peke dem ned, og roter ankelen til venstre og deretter til høyre. Videre, bøye og rette beinet ved kneet. Gjenta disse flere ganger med vekslende ben. Til slutt løfter praksis etappe. Løft det ene benet fra hoften, holder det rett litt opp fra gulvet, og gjenta fem til ti ganger. Gjør det samme med det andre benet. Når du gjør ben heiser, gjør dem sakte, puste dypt og aldri belastning. Starte i det små --- selv om du bare kan løfte beinet en tomme. Over tid vil du være i stand til å løfte den høyere. Som med bøying og utretting kneet, gjør denne øvelsen sakte og ikke press. Pust dypt som du trener. Gjenta disse øvelsene i morgen og kveld i flere uker for å øke blodsirkulasjonen og muskelstyrke.

Hvis du vil vite mer om tøyningsøvelser, delta på en nybegynner yoga klassen og snakke med instruktøren om dine behov. Eller ta kontakt med en fysioterapeut og be om et tilpasset treningsprogram.