Digidexo.com

Ernæring av Calrose Rice

Calrose ris er en populær amerikansk stil av ris som er dyrket hovedsakelig i California. Calrose ris er en type mellomkornet ris som er stor i flere koke som utnytter ris. Ifølge California Rice Commission, er Calrose rekke ris den mest anerkjente variasjon i USA. Calrose ris har mange ernæringsmessige aspekter som bør vurderes før du velger ris for kostholdet ditt.

Definisjon

Calrose ris er kjent for å være myke og klissete. California Rice bemerker at korn har en tendens til å holde sammen. På grunn av disse egenskaper, kan Calrose ris absorbere smaker godt. Calrose ris også klarer å holde sammen i supper og salater, holde sine egne blant andre ingredienser.

Calrose ris er en viktig del av California ris industrien. Ifølge California Rice Kommisjonen, "85 prosent av alle California ris er en Calrose Variety." Risen er brukt i mange Middelhavet og asiatiske retter. Den brukes for retter som paella og sushi på grunn av sin klebrige og smaks-fange evner.

Typer

Mens Calrose ris er en viktig del av California ris industrien, er det ikke den eneste type ris tilgjengelig. Kommisjonen lister opp en type "premium medium korn 'nye varianten'" ris som er oppført som den foretrukne sushi ris. Ris, mye som Calrose ris, holder opp til å bli rullet inn i sushi. Andre typer ris inkluderer Arborio ris, Jasmine ris, basmatiris og Red Rice. Hver ris har noe annet å tilby. Arborio ris, som Calrose ris, er bra for paella.

Fordeler

Calrose ris har flere ernæringsmessige fordeler. Rice har ingen fettinnhold. En servering av en kvart kopp har 0 g fett. Calrose ris er også lav i kalorier. Det samme porsjon har bare 150 kalorier.

Calrose ris er en stor kilde til karbohydrater og er perfekt for de som er ute etter energi. En porsjon har 33 g karbohydrater. Dette er 11 prosent av det daglige anbefalte mengden karbohydrater. Calrose ris har også en anstendig mengde niacin, med 4 prosent av det daglige servering.

Betraktninger

Calrose ris er en god siderett eller tillegg til suppe og salater. Calrose ris bør ikke anses som en omfattende del av en diett, men. Calrose ris er ikke ansett som en god kilde til kolesterol, noe som gjør det til et godt valg for de som ser sitt kolesterol. Calrose ris mangler på kostfiber, vitamin A, vitamin C, kalsium og jern. En porsjon har en liten mengde av protein (3g per porsjon). Dette er mindre enn 10 prosent av det daglige mengde protein.

Advarsel

De som er ute etter å gå ned i vekt kan være lurt å holde seg borte fra store porsjoner av Calrose ris. I likhet med andre typer karbohydrater og stivelse, er Calrose ris høy i karbohydrater. For noen er denne energien en fordel. For andre, disse sukker er skadelig for en diett. Alle som er ute etter å begrense sitt inntak av karbohydrater kan være lurt å begrense seg til en hel porsjon ris.