Digidexo.com

Hair Gjengroing Etter Eating Disorder

Hair Gjengroing Etter Eating Disorder


Spiseforstyrrelser inkluderer ofte vaner som hindrer kroppen fra å skaffe næringsstoffer fra maten. En vanlig symptom på spiseforstyrrelser er hårtap. Selv om hårtap kan fortsette når spising er gjenopptatt, betyr det at det ikke vil fortsette å falle ut eller at det aldri vil vokse.

Hvorfor Håravfall Happens

Kroppen har utviklet seg til å bruke ulike næringsstoffer fra maten for ulike funksjoner. Når næringsstoffene ikke absorberes, er interne aktiviteter som vedlikehold av hårvekst satt på vent. Flere hårsekker enn vanlig er signalisert å gå inn i dvalemodus, som næringsstoffer lagres i mer vitale kroppsfunksjoner. Hvis denne tilstanden går på for lenge (år), kunne folliklene bli svekket eller bli drept på grunn av en økning i visse mannlige kjønnshormoner som er utløst av underernæring. Men sjansene er at en gang i utvinningen fra en spiseforstyrrelse, vil håret vokse.

Time Frame

Håravfall vil ofte ekko hva kroppen gikk gjennom en til tre måneder tidligere. Noen mennesker merker at håret bare begynner å falle ut etter at de begynner å spise normalt igjen. Tillate seks til tolv måneder for fullstendig gjenoppretting.

Aid Hair Gjengroing med ernæring

Får riktig ernæring, inkludert vitaminer A, B, og C, kobber, jern, sink, proteiner og biotin, er avgjørende for Veksten. Den enkleste måten for kroppen å absorbere disse næringsstoffene er gjennom hele matvarer, inkludert grønnsaker, korn, frukt, nøtter og oljer.

Pangstart Hair Gjengroing

Det er visse urte behandlinger du kan bruke internt eller eksternt for å kick-starte din hårsekkene ut av dvalen. Disse omfatter ulike tang og alger, kinesiske urter som dong quai og ginkgo, kjerringrokk og rosmarin. Også, ta et daglig vitamin supplement kan hjelpe; noen foreslå å bruke en prenatal vitamin.

Råd

Ikke vaske håret i varmt vann --- fukte den med varmt vann og skyll med kaldt. Prøv å massere hodet med olje for å stimulere hårsekkene. Begrense forbruket av alkohol og tobakk og minimere stress.