Digidexo.com

Hvordan bli kvitt of Wax i øret etter bading

Etter bading, voks buildup feller vann i øret. Denne stillestående vann i øret fører til smertefulle og potensielt farlige øreinfeksjoner. En hjemmelaget løsning slik som den som er anbefalt av Holly Hosford-Dunn i læreboka "Audiologi" koster bare en brøkdel av hva en lege besøk kostnader. Løsningen tar omtrent fem minutter for å gjøre, kan bli lagret for senere bruk, og er laget av materialer som allerede er tilstede i de fleste husholdninger. Hvis voks buildup vedvarer og du fremdeles føler smerte, kan du se en øre, nese og hals spesialist umiddelbart.

Hvordan bli kvitt of Wax i øret etter bading

•  Sett av en steril beholder. Løsningen vil være blandet i denne beholderen, så sørg for at det er en beholder som kan lagres enkelt.

Flyte like deler hvit eddik og rensevæske i beholderen. Bland godt.

Bøy hodet slik at det ene øret vender opp. Bruk en vann dropper å helle noen dråper inn i øret som vender opp. Riste på hodet og la løsningen å bosette seg i øret. La oppløsningen i øret 30 til 60 sekunder.

Bøy hodet slik at løsningen later øregangen. Håndkle tørke øret forsiktig og grundig.

Gjenta trinn 3 og 4 med de resterende øret. Hold ørene tørre i flere timer etter rengjøring med løsningen.

Oppbevar løsningen på et kjølig og tørt sted. Bruk denne løsningen etter bading til voksen buildup opphører.

Hint

  • Alltid være forsiktig når du setter løsninger i øret. Hvis du føler smerter etter bruk av løsningen, stoppe og se en øre lege umiddelbart. Bruk aldri en vattpinne til å rengjøre øret. Dette kan skade trommehinnen og forårsake permanent hørselsskade. Hvis du føler smerte i det hele tatt, se en lege før du setter noen løsning, selv over-the-counter, inn i øret. Hvis du setter løsningen i et øre med perforeringer, risikerer du å skade det indre øret.