Digidexo.com

Om Fat Burning Hormoner i Foods

Om Fat Burning Hormoner i Foods


Det er mange fettforbrenning hormoner som finnes i matvarer. Noen av de viktigste er insulin, skjoldbruskkjertel, østrogen og testosteron. Andre er DHEA og kortisol, adrenalin og noradrenalin, veksthormon, leptin og ghrelin. Hormoner er kjemiske budbringere som blir sluppet ut i blodet for å aktivere visse kroppslige prosesser, slik som tørst, sult, fettlagring og seksuell lyst, bare for å nevne noen.

Insulin

Insulin kommer fra bukspyttkjertelen og spiller en viktig rolle i å regulere hvordan kroppen reagerer på mat. Fordi dens primære funksjon er å redusere konsentrasjonen av glukose i blodet og opprettholder lave nivåer av insulin tillater kroppen å brenne lettere fett. Ifølge "Get the Sugar Out" av Dr. Ann Gittleman, insulin er hovedsakelig påvirket av enkle sukker og karbohydrater, slik som de som finnes i brød, pasta og godteri.

Thyroid

Den skjoldbrusk er en mester hormon glad som regulerer stoffskiftet. Den produserer to viktige hormoner, T3 (trijodtyronin) og T4 (tyroksin), som bistår kroppen i oksygentilførsel. Ifølge "mestre din Metabolism" av Dr. Christine Darwin og Jillian Michaels, matvarer som støtter thyroideafunksjonen inkluderer dypvannsfisk (stillehavslaks, sild, sardiner og ansjos), mono-mettet fett (olivenoljer, avokado, hasselnøtter og mandler) , og selen og sink rik mat (paranøtter, hvetekim, hele korn, biff, lam, gresskar og sesamfrø).

Østrogen

Mindre mengder av østrogen er svært viktig for vekttap. Østrogen blir ekstrahert fra blodet via leveren, og sendes gjennom gallegang (lite rør) inn i tarmkanalen. Ifølge Michaels, soaks fiber opp østrogen og bærer det ut med avfall. Derfor, mat rik på fiber, som frukt, grønnsaker, hele korn, epler, bygg, bønner, psyllium, linser og havrekli, er avgjørende for maksimal fettforbrenning.

Testosteron

Testosteron er et viktig fettforbrenning hormon som gir levende vesener med energi og bygger muskler. Ifølge Michaels, bør både menn og kvinner søker å øke mengden av testosteron i kroppen. Derfor, for maks fettforbrenning, testosteron reduksjonsgir som alkohol, lakris, og lite fett og lavt protein dietter bør unngås.

Testosteron Funksjoner

Testosteron finnes i mange matvarer. Elementer av matvarer som er testosteroninnsamlinger er allicin (finnes i hvitløk og skiver løk), B-vitaminer (finnes i korn, bønner, kjøtt, fjærkre og fisk) og koffein. Ifølge Michaels, er testosteroninnsamlinger også plassert i niacin (finnes i meieriprodukter, egg, nøtter, kjøtt og fjærfe), vegetabilsk fett (finnes i soyabønner, mais og solsikke oljer) og sink (finnes i proteiner).