Digidexo.com

Viktigheten av glutation

Selv om vi ikke er svært oppmerksom på glutation i kroppen vår som vi er hjertet eller lungene, ville livet være over uten denne peptid. I kampen for å bevare god helse, er glutation like strategisk som den andre artilleri som utgjør vårt immunsystem.

Chief Antioxidant

Glutation er produsert i leveren og er kroppens sjefs antioksidant, nøytraliserende molekyler som kalles frie radikaler, som har potensiale til å akselerere aldring og forårsake sykdom.

Frie radikaler

Hver dag vi kommer i kontakt med frie radikaler fra vårt kosthold, miljø, passiv røyking, husholdning kjemikalier, og et utall av situasjoner. Selv sunne mengder trening generere frie radikaler. Så lenge vi har tilstrekkelige nivåer av glutation, har de ikke utgjør en stor bekymring.

Spesifikke fordeler

Ifølge anerkjente naturlege Linda Page, hjelper glutation hvite blodceller dreper bakterier, det beskytter vitamin C og E fra oksidasjon, det beskytter mot slag og katarakt, og det binder seg til kreftfremkallende, slik at de kan bli eliminert gjennom urin eller galle.

Fallende Levels

Dessverre, de hektiske, stressende liv mange mennesker fører i dag er raske å ta en toll på glutathione nivåer. Leveren rett og slett ikke kan holde tritt med etterspørselen. Stigende alder fører også produksjon av glutation å avta.

Gjenopprette glutation

Foruten å håndtere stress og styre klar av noe som tapper kroppens av glutation, mange lurer på om glutation kosttilskudd er en løsning. Dessverre, ikke kroppen ikke absorbere dem svært effektivt, så et bedre alternativ er å ta tilskudd av aminosyren N-acetyl cystein, som er mer biotilgjengelig og kan konverteres til glutation.