Digidexo.com

Hvordan bruke FDA Forskning for å finne Sikker Diet piller

Hvordan bruke FDA Forskning for å finne Sikker Diet piller


FDA Forskning kan hjelpe deg å finne diett narkotika som er trygge uten kjente bivirkninger på kroppen. Dessverre er det mange slankepiller er ikke godkjent av FDA, og bør ikke brukes. Du kan bruke FDA forskning verktøyet for å sikre at slankepiller som du har kjøpt har blitt ansett som trygge.

Bruksanvisning

Finn FDA nettside. Klikk på linken for å bli dirigert til den delen av området som gir ut informasjon til forbrukerne.

Skriv inn navnet på diett pille (hvis du vet det) i den medfølgende søkeboksen. Reseptbelagte og over-the-counter medisiner kan både bli undersøkt.

•  Gå til listen over godkjente medisiner. Hvis du heller vil bla gjennom en liste over godkjente medisiner, og deretter gå til "AZ Index." I denne delen kan du finne alle de stoffene som har blitt undersøkt av FDA.

Se under avsnittet "behandlinger for medisinske problemer." Dette kommer til å knytte deg til et område av FDA nettsted som du kan bruke til forskning legemidler som er godkjent for bruk i behandling av fedme.

Les sammendrag av stoffet. Når du finner et stoff som du er interessert i å ta, kan du skrive ut all informasjonen som vises på siden. Dette inkluderer aktiv ingrediens, godkjenning historie, etiketten informasjon og annen viktig informasjon fra FDA.

Hint

  • Du bør ta all informasjonen som du skrev ut til legen din og spørre sin mening om dietten pille du har bestemt deg.
  • Akkurat nå er det svært få over-the-counter slankepiller godkjent av FDA for vekttap. Den mest populære merket er Alli.