Digidexo.com

Om forskjellige typer Diffusion

Om forskjellige typer Diffusion


Diffunderer terapeutiske oljer i et rom har blitt gjort i århundrer. Den friske duften av lavendel, eucalyptus, sitron, sandeltre og patchouli kan være helbredende og avslappende. Det finnes en rekke metoder for å raskt spre ulike helbredende dufter inn i rommet, med enkle ting rundt huset eller kjøpe noen av diffusorer på privatmarkedet.

Hjem Metoder

En av de enkleste måtene å raskt diffuse duften av essensielle oljer er å plassere noen dråper på en vev og plassere den i nærheten av plassen du opptar for eksempel et skrivebord, stol eller seng. Duften vil ikke være overveldende, og vil vare en kort tid. Du kan etterfylle olje på vevet etter behov. En annen enkel hjemme metode for diffusjon er å bare tenne et lys og la det brenne ca fem minutter. Slukk lyset og tilsett noen dråper olje til det smeltet voks. Tenne stearinlys og pust i nydelig duft. Kok et krus med vann i mikrobølgeovnen. Legg 5 til 6 dråper av olje i varmt vann og damp vil føre til oljene for å diffundere inn i rommet.

Natural Products

En av de nyeste diffusjon produkter som har steget i popularitet er diffusjon siv. Selges i en pakke som inneholder omtrent et dusin tynne tre siv, et lite glass vase og en flaske med aromaterapi olje av varierende dufter. Du helle olje i vase og deretter legge sivet. De tre siv suge oljen og slipp duft i luften. Vend pinner over noen ganger for å oppdatere duft. I mange butikker kan du også finne små leirpotter for diffusjon. Uncork potten og legge til din eterisk olje og duft vil fylle rommet ditt gjennom porene i leire. Te-lys diffusorer er også billig og populært. En liten skål holder oljen mens en tent lys under varmer opp oljen, og dermed dispergere den inn i rommet.

Lampe Rings

Lampe ringene er en fin måte å spre en duft raskt inn i et rom. Lampe ringene er vanligvis laget av metall eller keramikk med en sirkulær form med buede sider for å holde olje. Det er også noen laget av sponplater. Plasser ringen over toppen av din lyspære og varmen fra pæren vil spre dine essensielle oljer i luften.

Oljer

For energigivende aromaterapi, bruker oppløftende dufter som grapefrukt, lime, appelsin, sitron, peppermynte og rosmarin.
Rose og lavendel er best for avslapning og søvn. Eucalyptus er flott for hode forkjølelse.

Flere Diffusorer

Fan diffusorer er en annen metode for å spre din favoritt duft i et rom. Hell olje i en absorberende pute eller brett. Deretter plasserer puten eller skuff i din enhet og viften vil blåse duften av oljen i hele rommet. Disse kommer i en rekke størrelser for både små og større rom. Bil diffusorer plugge rett inn i sigarettenneren eller mobiltelefon lader og varme oljen som har falt ned på en liten absorberende pute. Dette er en fin måte å friske bilen. Basilikum eller rosmarin oljer vil bidra til å holde fokus.