Digidexo.com

Hvordan å føle deg mett timer etter spising

Overspising er et problem som mange opplever, vanligvis som et resultat av å gå for lenge uten å spise og bli altfor sulten. For å spise mindre, har du å bli fornøyd lenger og unngå følelsen altfor sulten. Dette kan oppnås ved å gi kroppen med matvarer som fordøye langsommere, slik som magert proteiner og fibrøse grønnsaker. Å spise disse typer matvarer vil tillate deg å bli mett for lengre perioder.

Hvordan å føle deg mett timer etter spising

•  Drikk så mye vann som mulig i løpet av dagen, minst 8 til 10 kopper anbefales. Drikk vann før og etter måltider for å sikre at du føler deg tilfreds.

Drikk en fiber-forsterkede drikke før hvert måltid - disse drikkene er vanligvis laget med psylliumfibre pulver som blandes med vann for å lage en fruktig-flavored drikke. The fiber vil utvide innenfor magen, noe som gjør at du føler deg mett etter å ha spist mindre beløp.

innlemme store mengder kostfiber inn alle dine måltider og snacks. Grønnsaker, litt frukt og helkorn gi gode kilder til fiber. Noen eksempler på fiberrik mat inkludere blomkål, rosenkål, havregryn, epler og quinoa.

Spis en liten salat før du spiser lunsj og middag. Dette vil få deg til å føle deg mett raskere, som bladgrønnsaker er mer tilfredsstillende enn tomme kalorier. Kroppen din vil også måtte fordøye salat før bearbeider dine måltider, holde mat i magen for en lengre periode.

Konsumere rikelig med protein og sunt fett, som disse elementene fordøye tregere. På samme måte kan omega-3 fatty acid kosttilskudd og proteintilskudd hjelpe å lure kroppen til å ikke bli sulten så ofte. Noen eksempler på sunt fett inkluderer linfrøolje, olivenolje, fiskeolje og fett i nøtter og frø. Omega-3 kosttilskudd er ofte laget med fiskeolje eller linfrøolje.

Spis små måltider hver to til tre timer for å sikre at magen er aldri tom, slik at du hele tiden fornøyd.