Digidexo.com

Nye Akne behandlinger som har DHT Hormone kontroll

Acne ofte begynner i puberteten, og kan vedvare gjennom hele voksenlivet. Mange faktorer kan bidra til akne, inkludert ubalanser knyttet til hormonet dihydrotestosteron (DHT). Anti-DHT medisiner kan hjelpe klare eksisterende akne, ifølge Guide Acne.

DHT og Acne

DHT er et androgen, en type hormon forbundet med mannlige egenskaper, selv om både hanner og hunner produsere den. For mye DHT kan føre til akne utbrudd i begge kjønn. Når kroppen din har en overflod av DHT, olje glands begynne å produsere mer av huden oljer som tilfører fuktighet og beskytter huden din. Overflødig olje tetter porene og resultater i akne. Akne kan bli ytterligere forverret av stress og dårlig hudpleie. De to viktigste DHT-kontrollerende medisiner som brukes til å behandle akne er p-piller og spironolakton.

Prevensjon piller

Kvinner som har akne skyldes overproduksjon av DHT kan ha nytte av å ta p-piller. P-piller balanse hormoner på flere ulike måter. Først blokkere de eksisterende androgener, inkludert DHT, fra rekk reseptorer. Dersom androgener ikke klarer å nå de reseptorene, trenger olje glands ikke starte overproducing. Den progestin i p-piller binder seg til reseptorene slik at androgener ikke kan nå dem. Piller også redusere mengden av androgener i blodet og hindre nye androgener fra forming. Selv om mange forskjellige merker av p-piller er foreskrevet for akne, har Food and Drug Administration kun godkjent Ortho-Tricyclen for det spesifikke formål å behandle akne. Snakk med legen din om p-piller hvis du er en kvinne med hormon-indusert akne.

Spironolakton

Spironolakton er en anti-androgen vanndrivende (vann pille) som bidrar til å klare opp akne hos noen pasienter. Spironolakton virker ved å binde seg til androgen reseptorer slik at androgener, inkludert DHT, ikke kan nå dem og føre til at olje kjertel reaksjon som begynner acne syklus. Bivirkninger av spironolakton kan inkludere lavt blodtrykk, høye nivåer av kalium og uregelmessige menstruasjonssykluser, inkludert fange og gjennombruddsblødninger.

Clearogen

Clearogen er en nyere entry blant akne-kampene produkter. Det er en over-the-counter aktuelle kit som hevder å hemme DHT produksjon og blokkere androgen reseptorer. Produktet bruker naturlige ingredienser og en tre-trinns prosess for rensing, toning og fuktighetsgivende. Clearogen inneholder også tradisjonelle akne-kampene agenter som salisylsyre og benzoyl peroxide. Sjekk med din hudlege før du bruker over-the-counter produkter for DHT hormon kontroll hvis du har noen bekymringer og alltid være forsiktig med påstander om sine produkter, som kanskje ikke har blitt vurdert vitenskapelig.