Digidexo.com

Hudutslett Treatment

Det er mange årsaker til utslett som produserer kløende usammenhengende støt på kroppen. Dermatitt, eksem, sopp infeksjon, allergi og virusinfeksjoner er alle mulige årsaker. Det er viktig å snakke med helsepersonell før behandling av noen form for utslett. Finn ut hvordan du kan få hjelp til smerten forbundet med hudutslett.

Over-the-counter narkotika

Finn en over-the-counter krem ​​som inneholder Pramoxine, mentol, Pramoxine og kamfer. Itch-X er et populært merke, fordi den består av Pramoxine, anestesi og benzylalkohol. Det fungerer ved lammende huden eller nerver som føler smerte. For de som er allergisk mot lokalanestetika, denne medisinen fungerer godt.

Benadryl inneholder difenhydramin, som er et antihistamin som reagerer på histamin frigjort av kroppen under en allergisk reaksjon. Når kroppen kommer i kontakt med et allergen som hunden hår eller pollen, er histamin frigjøres som en måte for kroppen å bekjempe det den oppfatter som en inntrenger. Dessverre, forårsaker histamin utslett, nysing og andre allergisk reaksjon. Antihistaminer kan binde seg til nerve reseptorer som ellers ville bli påvirket av histaminer. Du kan bruke Benadryl som en krem ​​eller ta i en kapsel form. Dette stoffet kan forårsake søvnighet, så det er bedre å ta på kvelden. Andre antihistaminer inkluderer Alavert, Claritin og Claritin RediTabs. Hvis du mistenker at du reagerer på en allergi, kan du bruke en av disse stoffene for å se om det klarner opp huden din utslett.

Tørr hud

Vintertid innleder kald skarp luft som kan tørke ut huden og føre til utslett. For dem som ofte går utenfor i disse forholdene eller sitte i et oppvarmet rom for det meste av dagen, kan små humper vises og forårsake kløe. Prøv en fuktighetskrem på huden din for å se om problemene avta. Bruk en som er fri for parfyme, fargestoffer og er allergivennlige som Vaseline Intensive Rescue Hypoallergenic Moisturizer, Complex 15 Terapeutisk Moisturizing Face Cream eller St. Ives Intensive Healing Cream.

Bruk kremen på en liten flekk på huden før du gnir den på hele utslett. Du vil være sikker på at du ikke vil ha en allergisk reaksjon på kremen. Bruk en luftfukter på rommet ditt for å få ekstra fuktighet til huden. Sørg for å bruke en såpe eller kroppsvask som er fri for exfoliant, parfyme eller fargestoffer. Se etter økologiske såper som inneholder shea smør, som har mange helbredende og fuktighetsgivende egenskaper.

Gni vitamin E kapsler på små områder. Bare bryte en åpen og lett DAB på ren hud. Reduser mengden dusjer du tar til en hver dag for å unngå å tørke ut huden ut og avstå fra varme bad. Bruk alltid et rent håndkle en gang bare ved rengjøring et utslett, fordi hvis det er forårsaket av en sopp eller bakterier, så du vil spre utslett til andre områder.

Sopp eller bakterier forårsaket Utslett

Utslett forårsaket av sopp og bakterier kan manifestere seg i form av skrittsopp, ringorm, bleieutslett eller spiker infeksjoner. Prøv å bruke et par dråper tea tree olje blandet med vegetabilsk olje og gni forsiktig inn i området. Holde området tørt, fordi sopp og bakterier trives i fuktige miljøer. Se en lege hvis du hudinfeksjon viser ingen bedring etter et par dager eller blir verre.