Digidexo.com

Hvordan ta opp hva du spiser

Hvordan ta opp hva du spiser


Uansett om du er slanking eller rett og slett prøver å opprettholde en sunn livsstil, spore hva du spiser på en daglig basis er en sikker vei til suksess. Å føre matdagbok ikke bare minner deg på å holde deg på sporet, men er et effektivt verktøy for å se tilbake på når du går av og trenger å vite hvor du gikk galt. Prosessen tar litt disiplin, men hvis du forplikte seg til å gjøre det til en del av din dag-til-dag rutine, finner du skrive ned hva du spiser blir en vane.

Hvordan ta opp hva du spiser

•  Kjøp en food journal. Kjøp en offisiell journal fra et helse og ernæring butikken eller i helse-delen av din lokale bokhandel. Dedikere en vanlig bærbar PC hvis budsjettet ikke tillater kjøp av en spesialitet bok.

Les etikettene for nøyaktighet. Skriv ned de viktigste tingene til overvåkingen, slik telle kalorier, sukker, fett, natrium, protein og / eller karbohydrater. Identifisere disse elementene på alt du spiser ved å se på de ernæringsmessige fakta etiketter på prepackaged matvarer. Be om en ernæringsmessig guide hvis du går ut for å spise, eller se på nettet for en nær telle hvis fakta er ikke lett tilgjengelig for deg. Gå til CalorieKing.com, TheCalorieCounter.com eller besøke WebMD er Food-o-Meter på nettet for en kalori telling database.

Skriv ned alt du spiser og drikker. Indikere hvor mange porsjoner du spiser og hvor mange kalorier, ble fett og karbohydrater brukt for hvert element. For eksempel; en hel hvete bagel er 260 kalorier, 2 g fett og 11 g protein. Døyt disse tallene ned ved siden av alt du spiser, inkludert sauser som kremost. Journal hvor mange drikker du drikker, inkludert vann, som det er viktig å drikke rikelig med vann hele dagen.

Tast inn dato og klokkeslett for oppføringer i din journal for enkel referanse og sporing. Legge inn dine forbruk hele dagen, blant annet snacks. Forplikte seg til opptak i maten journal på en daglig basis, selv når du tror du tror du kan anslå hva du spiser.