Digidexo.com

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer


Morgellons sykdom er en bisarr og ødeleggende tilstand som nå blir undersøkt av CDC (Center for Disease Control). Den mest bisarre symptomet er en multi-farget fiberlignende gjenge som begynner under huden. Årsaken Morgellons forblir ukjent, noe som gjør det vanskelig å diagnostisere. California, Texas og Florida har de fleste tilfeller, men Morgellons sykdom er rapportert i hver stat og mange land rundt om i verden.

Hvordan diagnostisere Morgellons sykdom Symptomer

Finn en lege som er kjent med Morgellons sykdom, hvis du tror du har det. Gå online til Center for Disease Control for å lære mer om deres nåværende studier og deltakende leger. Leger som er kjent med Lyme sykdom kan være i stand til å diagnostisere Morgellons fordi mange pasienter med Morgellons har også Lyme sykdom. Vær oppmerksom på at mange leger er kjent med Morgellons og tror det er DOP (vrangforestillinger om parasitosis) og vil henvise deg til psykiatrisk behandling, og det er derfor det er så viktig å finne en kompetent lege som er kjent med Morgellons.

Fortell legen alle dine symptomer under ditt besøk. Det vanligste symptomet på Morgellons sykdom er tråden som fiber som kommer ut av huden, forårsaker smertefulle lesjoner. Trådfargene er rød, blå, svart og tydelig og vises under huden før du kommer til overflaten. Andre vanlige symptomer på Morgellons inkluderer følelser i huden som prikking, smerter eller kløe, ledd-og muskelsmerter, tretthet, hjernetåke eller uklar tenkning, perifer neuropati, gastrointestinale forstyrrelser og endringer i huden pigment eller tekstur.

diskutere med legen den type blodprøver du trenger, så vel som en hud biopsi. Da biopsien er tatt av lesjon, kan fibrene ses under mikroskopet med noen fibre snu en fluoriser aqua farge under lys. Biopsi vil hjelpe utelukke hudsykdommer eller infeksjoner, som soppinfeksjoner. Fibrene vil ha en stigelignende struktur under mikroskopet. Blod arbeid bør inneholde en komplett blodprosent eller en full panel, og bør inneholde en Western Blot test. Mange pasienter med Morgellons har en nedsatt immunrespons. Legen kan også være lurt å ta en kultur for åpen lesjon å utelukke andre infeksjoner.

opplyse deg om symptomer og behandling av Morgellons sykdom. Gå på nettet og finn samfunnet fora, mange av dem kan hjelpe deg å finne en lege i nærheten av der du befinner deg. Inntil det er en årsak til Morgellons funnet, vil det være vanskelig å diagnostisere, og det er derfor det er viktig å holde seg oppdatert på behandlinger og tester.