Digidexo.com

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf


Fedme er en raskt voksende sykdom som plager amerikanske samfunnet. En lav-karbohydrat diett med vekttap og bli frisk uten å gjøre ekstreme endringer i kostholdet ditt. Karbohydrater produsere insulin, som i sin tur er ansvarlig for å gjøre kroppen din føler seg sulten. Lav-karbohydrat mat reduserer følelsen av sult. Det finnes mange oppskrifter for å gjøre lav-karbohydrat mat, inkludert hvordan å lage lav-karbohydrat kjøttpudding.

Hvordan lage lav-karbohydrat Meat Loaf

•  Legg alle ingredienser og redskaper du vil bruke på kjøkkenbordet. Dette vil hjelpe deg til å unngå å glemme noen ingredienser. Pass på at kjøkkenbordet er rent for å unngå bakterier.

•  Legg kjøttet i en stor skål. Kna kjøttet før du legger resten av ingrediensene, fordi dette vil gjøre kjøttet brød stige raskere.

Legg til og bland det tørre sennepspulver, svart pepper og salt i bollen. Du bør blande dem godt før de blir en jevn blanding. Bruk skjeen dersom det er vanskelig å gjøre det med hendene.

Legg inn i blandingen tørket salvie, tørket timian, hakket løk og hvitløksfedd. Løk og hvitløk må bli hakket i små biter.

Tilsett melken mens du fortsetter å blande kjøttpudding blandingen. Deretter legger egg og 1 kopp lav-fett brødsmuler. Fortsett å blande i ytterligere fem minutter.

Sett blandingen i brød pan. Form blandingen i noen form du ønsker, men vanligvis kjøttpudding er log-formet.

•  Sett brød pan inn i ovnen og bake til kjøttpudding i en time ved 150 grader Celsius.

Hint

  • Forvarm ovnen på 100 grader Celsius i en halv time.
  • Vær forsiktig med å kutte fingrene mens hakking ingrediensene.