Digidexo.com

Hvordan Les Alkohol testing resultater

Leger, noen juridiske myndigheter og visse institusjoner bestille alkohol testing på mennesker for å bestemme mengden av alkoholen til stede i kroppen, hvis noen. En laboratorie utfører alkohol testing, også kjent som etanol eller etylalkohol, ved blod, urin eller spytt prøver. En breathalyzer bruker pusten for å måle alkoholforbruk på stedet. Alkohol testing for juridiske myndigheter følger ulike retningslinjer enn å teste for medisinske formål. Juridisk alkohol testing følger et strengt dokumentert papirspor fra personen samle prøven inntil ferdigstillelse av testing og utsetting av resultater. Medisinsk alkohol testing er en del av en helhetlig helsevurdering.

Hvordan Les Alkohol testing resultater

•  Finn ut om lab rapporten du har er for en blod, urin eller spytt prøve. Alkohol resultater fra ulike prøver er ikke utskiftbare og har forskjellige normalområdet. Rapporten bør klart identifisere prøven laboratoriet hadde brukt for testing.

•  Vurdere formålet for alkohol testing. Hvis legen bestilte testen for medisinsk vurdering, anses normalt lavere enn en lab-etablert cut-off verdi. Hver lab har sin egen cut-off verdi avhengig av hvilken analysere metoder den bruker. Alkoholen testverdi reflekterer mengden alkohol pasienten konsumert; Jo høyere verdien er, jo mer alkohol toksisitet det indikerer. På den annen side, har alkohol testing for ansvarlige myndigheter en lovlig område som en persons alkoholverdi, sammenlignes. En alkohol verdi som er lavere enn lovlig grense er vanlig. Den lovlige grensen for å drive en motorvogn av sjåfører som er eldre enn 21 år er 0,08 prosent (eller 80 mg per dl) i USA.

vet at bruk pusten og urinprøver for alkohol testing gir et godt estimat av alkohol konsentrasjon i kroppen, men ulike faktorer kan påvirke disse estimatene. Diabetikere er utsatt for høyere verdier alkohol i urin og pusteprøver på grunn av de mulige høy glukose og ketoner konsentrasjoner i kroppen.

Hint

  • Den vanligste juridiske alkohol testing er utført på førere mistenkt for kjøring i beruset tilstand, og som en del av en pre-sysselsetting narkotikatesting panel.
  • Noen helse-og livsforsikringsselskaper kan bestille alkohol testing på potensielle kunder til å bestemme alkoholvaner. Laboratoriet behandler dem som juridiske prøver.