Digidexo.com

Lemonade og lønnesirup som Colon & Body Detox

Over tid giftstoffer kan bygge opp i slimhinnen i tykktarmen og i fettceller. Disse giftstoffene kan gjøre deg trøtt og svak og redusere din mentale skarphet. En rens hjelper kroppen å skylle ut giftstoffer. The Master Cleanse er en 16-dagers program som benytter en kombinasjon av lemonade, lønnesirup og cayennepepper.

Den Cleanse

The Master Cleanse har tre faser: letthet i, lemonade diett, lette ut. Før du begynner dietten, bør du ta tre dager å forberede kroppen din for nesten to uker uten fast føde. Den første dagen av den enkle du spiser salater med nøtter og frø, den andre dagen du har juice og buljonger, og den tredje dagen du spiser noe annet enn appelsinjuice.

Når du har fullført den enkle fasen, begynner du lemonade diett. The lemonade er gjort i følgende proporsjoner: 3 små sitroner presset, 14 spiseskjeer med lønnesirup, 2 ts kajennepepper og 2 liter renset vann. Du kan drikke så mye av dette som du vil i 10 dager.

Etter 10 dager på lemonade diett, vil du enkelt tilbake til å spise fast føde ved å starte med appelsinjuice på den første dagen. På andre og tredje dager kan du spise frisk frukt og grønnsaker. Etter det kan du gå tilbake til ditt vanlige kosthold.

Vanlige feil

Det noen vanlige feil som blir gjort når du gjør Master Cleanse. Sørg for å få ren, til uraffinert lønnesirup sikre at den har de næringsstoffene kroppen din trenger under dietten. Ikke hopp over den enkle-in og lette-out faser. Ikke gjør en letthet i kan gjøre cravings mye sterkere når du er på diett. Hoppe den enkle ut for en cheeseburger kan føre til alvorlig mage kramper og sykdom. Hvis du ikke klarer å fullføre dietten for de 10 dager på grunn av cravings, ikke hoppe over den enkle-out fasen. Dette er viktig å hjelpe kroppen din omstille til fast føde.

Farene

Konsultere legen din før du starter en stor detox program som Master Cleanse. Du kan ha en helsetilstand som ikke tillater deg å gjøre en slik ekstrem diett.

Når du er rensing, kan du føle deg trøtt og svak. Dette er et resultat av giftstoffer blir sluppet inn i systemet ditt. Sørg for å fortsette å drikke for å eliminere giftstoffer og prøve å gjøre for rens når du har en lett arbeidsmengde.

Hvis du føler deg ør eller svimmel, bør du oppsøke lege. Dette kan være en advarsel tegn på at du har en elektrolyttforstyrrelser, som kan føre til en alvorlig helseproblem blant koma eller hjertestans.

De fleste anbefaler å bruke et avføringsmiddel te, for eksempel Smooth Move, eller et klyster for å fremme regelmessig avføring under rens. Dette bidrar til å hindre giftstoffer fra å bygge opp. Hvis du ikke har avføring, bør du kontakte lege. Ikke gjør mer enn ett klyster hver 24. time.