Digidexo.com

Alkohol intervensjon strategier

Når det gjelder alkohol intervensjonsstrategier, hva som kan fungere for en person, kan ikke for en annen. En intervensjon er når du tar en handling for å forbedre en situasjon. Intervensjoner kommer i mange former; noen er subtile og kan ikke se ut som om det er en intervensjon i det hele tatt. Så noen åpenlyst uttrykke at du trenger å gjøre dette, ellers; et ultimatum er gitt. Du må kanskje gjøre flere tiltak før man ser ut til å fungere, og så er det noen tilfeller hvor personen ikke vil endre seg.

Tilbudet Counseling

Folk drikker til overmål for mange forskjellige grunner. Noen er selv-medisinering og har gjort det i årevis. Underliggende problemer er vanligvis der, og selv den personen som gjør drikke kanskje ikke vet hva de er. En intervensjon kan være så subtile som tyder på dette person går til rådgivning. Selv om personen ikke er investert i å gi opp alkohol, som arbeider med en rådgiver kan hjelpe ham til å innse hvordan det påvirker hans liv og livene til de rundt ham.

Slutte å hjelpe dem

Den person som ikke kan holde nede en jobb på grunn av hans drikking og er stadig låne penger fra familie og venner er faktisk å få hjelp til å fortsette sin drikking. Det er ingen grunn for ham til å begynne å tenke på å endre sine veier hvis når han er tom for penger, en kjær eller venn hender noen bort til ham.

Det kan virke tøffe, men en måte å gripe inn og hjelpe ham på veien til å bli frisk er å kutte av at livline. Når familie og venner nekter å gi henne penger for sin alkohol og livsstil, vil han trenger for å gjøre en endring. Sjansen er etter et par dager med ingen penger, kan han bestemme seg for å finne en jobb og feste med det. Dette er en intervensjon som kan fungere for noen.

Kan ikke se sine kjære

Mange overdreven drinkers vise atferd som er upassende når de drikker. Hun kan bli sint; hun kan banne eller bare bli krigførende. Hvis hun gjør dette rundt barn, for eksempel barnebarn eller nieser og nevøer, kan du fortelle henne at hun ikke lenger vil være tillatt rundt ungdommene før hun gir opp drikking. Dette er ikke bare for det gode for den som drikker, men for barn også. De bør ikke være utsatt for denne type adferd. Det faktum at hun ikke lenger er tillatt rundt hennes kjære kan være inngrep som trengs for å ha henne søke hjelp.

Gruppe Intervensjon

En formell intervensjon er også en strategi brukt av familier og venner av noen som drikker for mye. Alle får sammen på avtalt møteplass og den personen som har alkoholproblem er invitert uten å bli fortalt at det er en intervensjon. Alle tar svinger som forteller at personen hvor mye de bryr seg om ham, og hvordan hans drikking har påvirket deres liv. Personen er ikke kjeftet eller kalt navn; det er gjort i godhet. Hver person gir den som drikker en viss ultimatum, som ikke kommer til bowling med ham på grunn av drikking og atferd han viser det. Ultimatum kan være så alvorlig som å fortelle den personen, for eksempel en mann, kone eller ungdom, som at personer må flytte ut om drikking fortsetter. På denne type inngrep, hjelp som rehab tilbys.