Digidexo.com

Makrobiotiske diett helse Bekymringer

Makrobiotiske diett helse Bekymringer


Makrobiotiske dietter understreke spise lokalt dyrket og sesongbaserte matvarer. Mens noen talsmenn for macrobiotics spise fisk, mange er strengt vegetarisk eller vegansk. Siden makrobiotiske spise er restriktiv, bør tilhengere ta deg tid til å utdanne seg om de ernæringsmessige faktorer av makrobiotiske spise. Dr. Andrew Weil anbefaler å følge en makrobiotisk diett med en lege veiledning, og å rapportere eventuelle tegn til ernæringsmessige mangler.

Helsemessige bekymringer knyttet til en mangel på animalske proteiner, noe som potensielt fører til vitamin og mineral mangler. Disse manglene kan føre til sirkulasjons, bein og kardiovaskulære lidelser.

Funksjoner

Ifølge makrobiotiske filosofi, mennesker blir syke på alle nivå når de spiser mat som ikke er regional deres bomiljø. Ideen er å bringe personen inn i tråd med årstidene og de grunnleggende rytmer av livet. Opprinnelig fra Japan, makrobiotiske dietter inneholder hele korn som hoved kosttilskudd komponent. Femti prosent av en makrobiotiske diett er fullkorn. Grønnsaker må være lokalt dyrket, økologisk og sesongavhengig. Makrobiotiske eaters konsumere protein i fisk, soyaprodukter (for eksempel tofu), belgfrukter og små mengder frukt, nøtter, frø og sjø grønnsaker, f.eks, tang varianter.

Bekymringer

Mens makrobiotiske spise har fordeler, har det også begrensninger og tilknyttede bekymringer. Ifølge Dr. Weil, er dietten restriktive og inneholder for mye natrium. Frukt inneholder viktige fytokjemikalier, som makrobiotiske eaters fornekter seg i alle, men små mengder. Den største bekymring i makrobiotiske spising er en mangel på animalsk protein, som er en kilde til vitamin B12.

Dr. Weil forklarer ytterligere makrobiotiske diett helsemessige bekymringer. Makrobiotiske spising kan føre til svikt i vitamin D og B-komplekset, samt protein, kalsium, magnesium og jern. Disse kosttilskudd mangler er potensielle langsiktige helsemessige farer. Du kan supplere alle de mangler næringsstoffer; imidlertid. Hvis du er på, eller ønsker å begynne, en makrobiotisk diett, søker tilsyn av helsepersonell. Har blod nivåer sjekket for nærings mangler. Dr. Weil oppfordrer til at de på en makrobiotisk diett rapporten "tretthet, smerter i muskler eller ledd, økt irritabilitet eller mottakelighet for infeksjoner."

Betydning

Vitamin B-2 er et B kompleks vitamin og kan bli kategorisert som en ernæringsmessig byggestein. Dr. Weil forklarer at vitamin B-12 er nødvendig for rødt blodlegeme-syntese, og en stabil sentralnervesystemet, og er viktig for sunn barns utvikling. Vitamin B-12 mangel kan føre til alvorlige problemer, inkludert anemi, hjerneslag og irreversible nevrologiske skader.

Ifølge Mayo Clinic, stabiliserer Vitamin D kalsium og fosfor i blodet. Vitamin D hjelper kroppen absorbere kalsium, et essensielt næringsstoff for friske bein. The Mayo Clinic legger til at nyere forskning "antyder vitamin D kan gi beskyttelse mot osteoporose, hypertensjon (høyt blodtrykk), kreft, og flere autoimmune sykdommer." Mens solen er en viktig kilde til vitamin D, det også er funnet i fisk, egg, befestet melk og tran, noen av dem er ikke makrobiotiske mat. Jernmangel kan føre til anemi.

Løsninger

Hvis du velger en makrobiotisk livsstil, legger B Complex vitaminer, vitamin D, magnesium og jern i supplerende former. Også nyttig er gjærekstrakter, soyaprodukter, pålegg uten animalske fettstoffer og beriket hele korn. Ifølge makrobiotiske Guide, trenger anlegget kilder ikke gi brukbare vitamin B12. Uansett form du velger, spiser de daglige minstekravene som er merket på vitamin pakker.

Betraktninger

Hold helsemessige bekymringer i tankene hvis du ønsker å prøve makrobiotiske spise. Vei makrobiotiske diett fordeler, som er betydelig. Dr. Weil berømmer makrobiotiske diett for sin lite fett, sukker og kalori egenskaper. Makrobiotiske diett er høy i fiber og komplekse karbohydrater. Når du utelater bearbeidet mat, begynner du å styrke immunforsvaret.

Dr. Weil forteller at Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin studerer makrobiotiske diett for å fastslå om det er overlegne i forhold til American Heart Association kosthold. Siden du kan supplere de næringsstoffene forbundet med animalsk protein, kan imidlertid en makrobiotisk diett være en sunn livsstil valg.