Digidexo.com

Lønnesirup, sitronsaft, Cayenne Pepper & Water Detox

Lønnesirup, sitronsaft, cayennepepper og vann detox er kjent som Master Cleanse. Målet med master rens er å kvitte kroppen for giftstoffer den har bygget opp i løpet av din levetid, som vil la deg følelsen lykkeligere, sunnere, mer energisk og mindre irritabel.

Forberedelse

The Master Cleanse tar omtrent tre uker å fullføre for maksimale resultater. Du vil tilbringe de tre første dagene forberede kroppen din for detox ved å eliminere all bearbeidet mat og kjøtt fra kostholdet ditt. Gjennom hele dietten, drikke så mye vann som du vil. Den første dagen med forberedelser, spiser bare frisk frukt og grønnsaker. Den andre dagen å gjøre det samme, bare juice produsere; kroppen din trenger for å forberede en flytende diett. Den tredje dagen, forberede to liter ferskpresset appelsinjuice og bland med to spiseskjeer med lønnesirup. Sirupen i kosten er nødvendig for kaloribehov.

Den Cleanse

For maksimal effekt, varer rensing del for ti dager. Du må forberede dine daglige rasjoner i morgen og ta dem med deg overalt. En dag er verdt av ingredienser er som følger: 14 spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup, en halv teskje cayennepepper og to liter vann. I tillegg til disse ingrediensene, trenger du tre bærbare beholdere for lagring. I to av containerne, bland syv spiseskjeer hver av sitronsaft og lønnesirup og fyll med vann. Rør inn en kvart teskje av Cayenne pepper og bland godt. Disse to flasker inneholder alt du vil være forbruker i løpet av dagen; rasjon det klokt ved å drikke et par slurker med lemonade fulgt av dobbelt så mye i vann når du føler deg sulten. Den tredje container er vannflasken; fylle det så ofte som du må.

Eliminering

For å kunne avgifte kroppen din, må giftstoffer kommer ut i form av avføring. Det er lakserende te som kan hjelpe deg i prosessen, men en rimeligere og like effektiv metode er å drikke en blanding av en spiseskje havsalt og en liter vann. Kroppen kan ikke absorbere salt vann, så det vil gå gjennom deg innen en time. Denne prosessen vil trolig produsere flere bevegelser, så sørg for at du har tid til å vie til oppgaven. Det må gjøres daglig.

Ferdigstillelse

Etter ti dager med rensing, kan du ikke gå tilbake til fast føde uten ubehagelige bivirkninger av forstoppelse og kramper, så du må lette ut av kostholdet på samme måte som du lettet i, i motsatt rekkefølge i tre dager. Gjør appelsinjuice og lønnesirup blanding den første dagen. Den andre dagen, spiser frukt og grønnsaker, og den tredje dagen, bruker bare ferske råvarer. Etter den tredje dagen av lettelser ut av rens, må du revurdere dine matvaner og endre dem på riktig måte. Det er viktig når du renser å spise levende mat. Levende mat er definert som mat som inneholder enzymer; enzymer hjelper kroppen fordøye maten. Cooking mat dreper enzymer, så spise en diett høy i rå matvarer som frisk frukt og grønnsaker, nøtter og frø er viktig. Dessuten vil legge probiotika til kosthold linjen din spylt fordøyelseskanalen med sunne bakterier for å drepe de destruktive bakterier som forårsaker ting som tarmbetennelse.