Digidexo.com

Hvordan behandle Nummenhet på Lateral Foot

Hvordan behandle Nummenhet på Lateral Foot


Dersom føttene er såre og du har problemer med å gå, så har du sannsynligvis lider av foten nummenhet. Fot og tå nummenhet er forårsaket av flere ting, som for eksempel graviditet, leddgikt og diabetes. Ignorerer foten nummenhet vil gjøre føttene utsatt for skader og infeksjoner. Foot nummenhet kan unngås hvis du lære å ta godt vare på føttene. Du trenger riktig fotpleie, men du må også konsultere legen din om det er andre underliggende problemer med føttene.

Hvordan behandle Nummenhet på Lateral Foot

•  Undersøk føttene dine. Se etter skader, hud og negle variasjoner. Bruk et speil for å hjelpe deg å se vanskelige å nå områder.

Suge føttene i en bøtte med vann. Vanntemperaturen bør ikke være over 38 grader Celsius. Veldig varmt vann kan føre til mer smerte for dine føtter.

La dine føtter å suge i fem minutter. Hvis du suge føttene mer enn 5 minutter vil gjøre det tørt og gjør den utsatt for å rive.

Tørk føttene med et håndkle. Sørg for at du tørke mellom tærne. Det må ikke være fuktige områder som disse er en kilde til bakterier.

Påfør en Fukte kremen over føttene til å gjøre føttene glatte og myke. Men ikke sette fuktighetskrem mellom tærne, da dette kan føre til fukt.

Bruk bomullssokker som bomullsstoff vil gjøre huden din pust.