Digidexo.com

Tegn på anfall aktivitet

Tegn på anfall aktivitet


Selv om beslag påvirker kroppen ved å forårsake kramper og kroppslig risting, National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag sier at de faktisk er symptomatisk for en forstyrrelse i hjernen. De ukontrollerte kroppsbevegelser som følger et anfall oppstår når hjernen sender ut defekte elektriske signaler. Selv om beslag er uforutsigbare og ukontrollerbare, kan gjenkjenne symptomer på et anfall hjelpe deg søke behandling du trenger.

Varselskilt

Selv om det er umulig å forutsi når anfall vil inntreffe, kan visse symptomer advare folk om at de kan ha en passe snart. Disse inkluderer forvirring, følelse spacey eller enebolig, en kribling i magen, seeing flekker eller opplever merkelige smaker og lukter, ifølge nettsiden til klinisk nevropsykolog Glen Johnson. Erkjennelsen gjentakende faresignaler kan hjelpe deg med å forberede for anfall og føler seg mer i kontroll av din tilstand, men Johnson advarer om at mange anfall oppstå uten forvarsel.

Under anfallet

Noen beslag er knapt synlig, slik som en ufrivillig håndbevegelse eller et kortvarig tap av bevissthet. Disse episodene kan vare i bare noen få sekunder av gangen, selv om anfall kan gå på i to til fem minutter, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. I andre anfall, kroppen ufrivillig stiver eller slapper av. Den lidende noen ganger opprettholder bevisstheten for varigheten av beslaget, men kan ikke kontrollere de berørte musklene.

Grand-Mal Anfall Symptomer

Den mest lett gjenkjennelige anfall er grand-mal anfall, som innebærer full-body kramper og bevisstløshet. Dette fører ofte til personen til å falle på gulvet, ute av stand til å kontrollere hans bevegelser. Vanligvis anfallet skjer i etapper. For de første 30 sekunder til ett minutt, den lidende kollapser, går bevisstløs og stivner. For de neste 30 sekunder til ett minutt, de lidende rykk ukontrollert. Disse anfallene kan føre til uforutsette problemer, for eksempel urinering ulykker og tunge sår fra biting ned for hardt. Hvis den lidende har problemer med å puste under anfallet, kan han eller hun begynner å snu blå.

Post-Seizure

Etter hvert beslag leveres en periode med intens tretthet, i henhold til Johnson. En artikkel av National Institutes of Health sier at andre post-anfall symptomer inkluderer mild forvirring, midlertidig svakhet i den ene siden av kroppen og hodepine. Den lidende kan være ute av stand til å huske hendelser som skjedde like før anfallet. Etter en grand-mal anfall, den lidende vanligvis faller inn i en dyp søvn, og de fleste mennesker føler seg søvnig eller døsig i minst en time etterpå.