Digidexo.com

Hvordan finne alternative behandlinger for multippel sklerose

Hvordan finne alternative behandlinger for multippel sklerose


Multippel sklerose (MS) er en kronisk, degenerative sykdommer som påvirker sentralnervesystemet, forårsaker smerte og svekkelse. Medisin har vært i stand til å kurere det. Imidlertid kan noen alternative behandlinger for MS bremse sykdommen utvikling og lindre symptomene. Følg disse trinnene for å finne alternative behandlinger for MS.

Hvordan finne alternative behandlinger for multippel sklerose

•  Ta kontakt med din primære omsorg lege. De fleste leger som har erfaring i behandling av MS vil vite om alternative behandlinger. Så, snakk med legen din som et første ressurs om å finne alternativer til tradisjonelle behandlinger.

Kom i kontakt med National MS Society. The National MS Society er en clearinghouse av ressurser og støttenettverk, og det kan gi deg råd og anbefalinger for å finne alternative behandlinger. Sjekk ut organisasjonens nettside, som har et avsnitt om behandlinger og aktuell forskning.

Snakk med en alternativ helsepersonell, for eksempel kinesisk medisin utøvere. Noen MS-pasienter opplever at akupunktur kan hjelpe i behandlingen av MS. Se også etter homeopatisk medisin fagfolk for å finne ut om andre alternative behandlinger.

•  Vurder kliniske studier. Kliniske studier er i forkant av medisinske behandlinger for MS. Mens han fortsatt innenfor rammen av vestlig medisin, disse prøvelsene tilby alternative metoder for å bekjempe sykdommen. The National Institute of Health kjører en kliniske studier nettside som bærer informasjon om studier knyttet til mange sykdommer. Besøke området og snakke med legen din om å finne en egnet rettssak.