Digidexo.com

Symptomene på Torn muskelvev

Symptomene på Torn muskelvev


En muskel kan bli revet når det er anstrengt eller over-utøvde, handlinger som forårsaker muskel fibrene til å trekke fra hverandre. Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst i kroppen, de er mest vanlig i beinmuskulaturen. Heldigvis er det mange måter å diagnose en revet muskel. Etter diagnose, behandling kan redusere eventuelle smerter eller ubehag mens akselererende helbredelsesprosessen.

Symptomer: Torn muskelvev

Selv om avrevne muskler kan oppstå hvor som helst, de ofte forekommer i beinmuskulaturen. Flere vanlige revet muskel forholdene er hamstring belastning, plantaris belastning, quadriceps belastning, og gastrocnemius belastning, ellers kjent som en kalv muskel pull.

Gastrocnemius stammer vanligvis oppstår når foten er bøyd oppover utover sitt normale utvalget av bevegelse; dette tvinger leggmuskelen utover sine grenser. Vanligvis pasienter rapporterer høre eller føle en popping, som oppstår når muskelen tårer bort fra akillessenen. Disse stammer er utbredt blant idrettsutøvere, inkludert tennisspillere og joggere.

En plantaris belastningen rammer den plantaris muskel, en tynn muskelen som ligger ved den nedre enden av femur (det største ben i den øvre benet) og kneleddet. Fordi denne muskelen ikke tjener en funksjon i å bøye kneet, vil en rift ikke resultere i meget store smerter. Denne belastningen kan forekomme alene eller i forbindelse med gastrocnemius belastning. En rift i hamstring muskel - den muskelen som strekker seg ned på baksiden av låret - kan oppstå fra å kjøre, sparke eller hoppe.

Vanligvis pasienter beskriver å høre eller føle en popping, vanligvis på baksiden av låret. En quadriceps belastning påvirker den store gruppen av musklene i forsiden av låret, som medvirker til å rette ut kne. Denne skade er vanlig i løpere, og smerte er vanligvis plassert i forsiden av låret.

Umiddelbar Behandling av Torn muskelvev

Umiddelbart etter å gjenkjenne disse symptomene, er det viktig for pasienten å stoppe enhver anstrengende aktivitet, og i stedet heve beinet. Dette fører til at blod kan strømme bort fra såret, lettelser ubehag i muskelen. Bruk is for å redusere hevelse, men det er viktig å ikke sette isen direkte på huden. I stedet brytes isen i en vaskeklut eller håndkle. Dersom revet muskelen er plassert på baksiden av benet, plasserer isen under benet. Hvis det er på leggen eller låret, anvende is til forsiden av leggen, ved hjelp av elastiske for å holde isen i stedet. Is skaden i 15 til 20 minutter hver noen timer for de første 48 til 72 timer.

Langtidsbehandling: Torn muskelvev

Ved å redusere ubehag i muskelen, er det nødvendig å avstå fra anstrengende aktivitet som kan sette belastningen på revet muskel. I stedet bør pasienter hvile inntil smerten avtar; det bør ikke forverres. Hvis den gjør det, er det viktig å hvile mer og kontakte lege. I tillegg bør pasienten avstå fra å forsøke å gå i trapper eller gå. Som quadriceps i front lår bistå i å komme ned trappen, hamstrings på baksiden av låret bistå i å gå opp trappene, og leggen bistå i å skyve tærne opp fra bakken. Pasienter kan også bruke anti-inflammatoriske medisiner - inkludert ibuprofen eller naproxen natrium - for å redusere hevelse og smerte. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning.

Symptomer på Alvorlig revet muskler

Hvis du opplever varig smerte eller smerte forverres, er det viktig å kontakte lege umiddelbart. Dette kan være et tegn på en mer alvorlig skade, som kan ha behov for fysioterapi, eller kirurgisk reparasjon. Rådfør deg med helsepersonell før du tar noen medisiner. Sørg for å følge alle doseringsanvisning. Pasienter med mer alvorlige revet muskler opplever ofte symptomer som ødeleggende smerte, hevelse, blåmerker og langvarig healing.

Forebygging av Torn Abdominal Tissue

For å hindre tårer i musklene, varme opp musklene med strekninger og moderat trening. I tillegg pasienter som føler smerte i sine muskler når du skal fylle en aktivitet bør ikke arbeide mot smerte; i stedet, avstå fra aktiviteten til smertene avtar. Fortsetter handlingen kan føre til en revet muskel eller en mer alvorlig tilstand. Ta kontakt med en personlig trener eller fysioterapeut for å utvikle en personlig strekker rutine for å hindre deg fra skade. Alle muskler og deler av kroppen skal bli varmet opp og strukket før trening.