Digidexo.com

Utvidet bruk av en varmepute

Utvidet bruk av en varmepute


The Consumer Product Safety Commission mottar jevnlig klager på skader og dødsfall som involverer elektrisk oppvarming pads. Disse ulykkene skjer i sykehjem sykehus boliger, og. De fleste av dødsfallene er fra brann og alvorlige brannskader som involverer eldre. Feil ledninger eller slitt isolasjon i varmeputer får dem til å tenne.

Farene ved oppvarming pads

Varmeplatene ser ut til å være trygt for ømme muskler eller ledd, men når de brukes feil, kan de være farlige. Lammelse og slagpasienter, diabetikere, folk som er på visse medisiner eller har konsumert for mye alkohol og babyer er spesielt utsatt. Å holde en varmepute på ett sted på kroppen for en lengre periode kan forårsake alvorlige brannskader, selv når den er satt til en lav temperatur.

Sikkerhetshensyn

Inspiser varmeputen før bruk. Hvis det ser slitt eller hvis elektriske ledninger er utsatt, kaste den bort. Hold alltid beskyttelsesdekselet på. Ikke sitte eller ligge på en varmepute. Trekk puten når den ikke er i bruk. Les alltid instruksjonene. Ikke bruk en varmepute rundt oksygenutstyr. Ikke bruk sikkerhetsnåler for å sikre en varmepute på plass.

Erythema Ab Igne

Erythema ab igne er en reaksjon forårsaket av for mye eksponering for infrarød stråling. Tilstanden er sett hos personer som overforbruk varmeputer og bærbare datamaskiner. Det ser ut som et rødt utslett eller solbrenthet. Til slutt huden tynner og kan utvikle sår. Det er en liten risiko for hudkreft fra overeksponering for varmeputer, ifølge en klinisk studie publisert i mars-april 2001 utgaven av "ultrastructural Pathology."

EMF Eksponering

Elektriske apparater avgir elektromagnetiske felt - usynlige linjer av makt. Pågående kliniske studier blir utført for å teste om EMFs øke risikoen for kreft hos mennesker, men er ikke avgjørende. En University of Washington studie fant DNA-skader i hjernen til rotter etter 24 timer i en 60-hertz-feltet. Mer skaden inntraff etter 48 timers eksponering. Dette tyder på at EMF eksponering kan være kumulativ hos både dyr og mennesker. Selv om studien ikke sitere varmeputer direkte, ville noen bekymret for EMF eksponering gjøre det bra for å erstatte elektrisk oppvarming pads med ikke-elektriske seg.

Heat Therapy Alternativer

Den mest effektive varme terapi produkter holde området varm, men ikke brenne huden. De bringer varme dypt inn i de berørte vev. Annet enn varmeputer, vurdere disse oppvarming alternativer: varmeflasker, microwave oppvarmede gel pakker, varme omslag og varme bad. Hvis et område er lettere skadet eller hevelse, bruke isen. En kombinasjon av varme og is terapi ofte fungerer effektivt.