Digidexo.com

Hvordan bruke Back Tannregulering for dårlig holdning

Dårlig holdning er vanligvis en forløper til andre helseproblemer. Når ryggen faller ut av stilling, til andre områder av kroppen start forringes. Heldigvis er det en tilstand som kan være fast over tid. Kjøp en ryggvarmer og strekke og trening for å korrigere dårlig holdning, og tilbake helse kan bli din.

Bruksanvisning

•  Kjøp en ryggvarmer. Det er mange nettsteder hvor du kan bestille en. Det er viktig å vite riktig størrelse brace du trenger før du bestiller. Bukseseler kommer i en rekke anfall. Spør legen din hva merkevaren han vil anbefale.

Kontroller at du har riktig passform. Hvis brace er for stor eller liten, ikke bare vil din holdning ikke bedre; det kan forverres. Alle medisinske forsyne butikkene har trent selgere som riktig kan passe deg riktig spenne.

Spis riktig og gå ned i vekt. Fedme og en overflod av magen fett kan føre til slouching og dårlig holdning. Å være overvektig steder en tyngre byrde på ryggen og korsryggen. Opprettholde en normal vekt for din størrelse er viktig å holde god holdning. Som du gå ned i vekt, må du kanskje justere ryggen spenne eller kjøpe en mindre en.

Strekk hver dag minst to ganger. De fleste "helg krigere" skade ryggen ved å ikke strekke og varmer opp før aktiviteter. Når de nå, eller utfall på feil måte, går tilbake ut av stilling. For å kompensere, folk slentre og videre skade ryggen. Gjør strekninger før du spenne på ryggen brace.

Tren regelmessig for å opprettholde en sunn holdning. Ryggen er en muskelgruppe der resten er ikke alltid den beste måten å helbrede. Være aktiv for å hindre ryggmuskulaturen fra innstramming og forhindre atrofi.