Digidexo.com

Hjerte-sunne måltider for Two

Hjerte-sunne måltider for Two


Å spise sunnere er lettere når du har noen å gjøre det med. Hvis du er i faresonen for hjertesykdom, bør du prøve å spise et hjerte-sunt kosthold for å dempe sjansene dine for å ha et hjerteinfarkt eller hjerneslag. Og hvis du elsker partneren din, vil du sørge for at han eller hun spiser sunt også. Prøv deilige hjerte-sunne måltider for to som vil få deg til å glemme at det du spiser er bra for deg.

Frokost

Det blir ofte sagt at frokost er det viktigste måltidet på dagen. Ikke bare er det ditt første ernæring for dagen, men det setter tonen for å spise før du går til sengs den kvelden. Det er derfor det ikke er en god idé å starte dagen med pølser eller fettete bacon. I stedet velger noen hjerte-sunn havregryn, servert med blåbær, som har helsebesparende egenskaper. Du kan også prøve en eggehvite omelett, som er full av omega-3 fettsyrer, avgjørende for et sunt hjerte. Velg mat som er enkel å tilberede i små mengder, for eksempel et par boller av havremel eller noen få egg.

Lunsj

Lunsj for to bør være lett, men altfor ofte du presentert med alternativer som er rask, men ikke alltid sunt. Dette er når du bør holde deg unna de fete hamburgere og prøve en pita wrap i stedet. Du kan stappe pitas fulle av hjerte-sunne ingredienser som spinat og feta ost med tomater, eller mager kalkunbryst med fettfritt mayo. Tunfisk salat er flott for omega-3 fettsyrer, og en boks med flak hvit tunfisk gjør akkurat nok for to personer. Serverer lunsj med et utvalg av frukt, vann å drikke - og hoppe over chips med sandwich.

Middag

Når du er vant til å lage pizza, hamburgere og stekt kylling til middag, kan det være vanskelig for deg å komme ut av brunst, spesielt siden du bestiller i virker så mye lettere når du lager mat for bare to. Men det er så mye sunnere å grille et par stykker av kyllingbryst. Invester i en liten grill som kan holde 2-4 stykker av kylling, og deretter tjene med frisk salsa på toppen for å få den hjerte-sunn lycopene fra tomater. I stedet for etterbehandling med en sukkerholdig dessert, prøv en fruktsalat toppet med lys pisket krem. Pass på at du sentrere dine måltider på frukt og grønnsaker, slik at dere begge kan få nytte av alle de ekstra vitaminer og næringsstoffer.