Digidexo.com

Allergi Shots & the Effects

Allergivaksinering også kalles immunterapi. De brukes til å desensitize allergikere til visse allergener, som er stoffer som utløser allergiske reaksjoner. Ifølge Web MD, trenger allergivaksinering ikke kurere allergi, men de gjør redusere alvorlighetsgraden av symptomene.

Funksjoner

Allergivaksinering er gitt i faser. Pasienter tar allergivaksinering minst en gang i uken i løpet av buildup fasen, som varer alt mellom tre og syv måneder, som allergenet dosen økt jevnt og trutt. Skuddene er gitt rundt en gang i måneden i løpet av den påfølgende vedlikeholdsfasen, som fortsetter i ytterligere tre til fem år.

Fordeler

Allergikere blir mindre følsom for virkningene av allergener over tid. Symptomene bedres i løpet av første og andre året av immunterapi, ifølge Mayo Clinic. De fleste stopper lidelse allergiske reaksjoner av det tredje året av behandlingen.

Betraktninger

Folk tidvis lider allergiske reaksjoner på bildene selv. Den mest alvorlige reaksjon er anafylaksi, noe som fører til pustevansker og lavt blodtrykk. Andre reaksjoner inkluderer hevelse eller tetthet i halsen eller brystet, tett nese og nysing. Noen mennesker også lider av lokaliserte reaksjoner inkludert rødhet eller hevelse på injeksjonsstedet.