Digidexo.com

Diettprogrammer for overvektige barn

Diettprogrammer for overvektige barn


Barn opp til 11 år veier mer og har mer kroppsfett enn sine kolleger gjorde for 20 år siden, ifølge den andre National Youth and Fitness Study. Med den overveldende mengden av tids ungdommer tilbringer innendørs engasjert i stillesittende aktiviteter foran TV, datamaskin og video spill skjermer, bør denne informasjonen ikke være overraskende for foreldre. Og når det kommer til dietter for barn, er det noen gode alternativer.

Sett Eksempel

Kanskje den enkleste måten å gjennomføre vekttap for barn er for foreldre å sette et godt eksempel. Ja, livet er travelt for alle. Det er vanskelig å ta seg tid til å forberede og spise næringsrik mat, og kanskje enda vanskeligere å gjøre deg gå utendørs og bruke tid på å kjøre rundt på tunet, spille fangst eller annen kaloriforbrenning aktivitet, men hva er mer viktig enn helsen til barna dine? Finn en vanlig høy aktivitet hele familien liker, og lage sunn å spise en vane. Vurdere å ta dem til butikken med deg slik at de kan lære hva sunn mat shopping handler om.

Slimkids

Siden 1995 har dette programmet fått undervisning overvektige barn og tenåringer hvordan å miste vekt raskt og trygt. Den Slimkids tilnærming er å inkorporere et stort utvalg av matvarer som følgende eksempelmenyen.

Frokost: En egge / stekt egg, en skive av hvete toast, ½ en grapefrukt, en kopp skummet eller 1% melk

Lunsj: Kyllingsalat sandwich, eple, kuttet opp gulrøtter med ikke-fett dip, Juice Pack drikke

Middag: Grillet magert roastbiff, ½ kopp sopp serveres varm over roastbiff, 2 kopper kastet salat med redusert kalori dressing, en kopp kokt brokkoli, en kopp skummet eller 1% melk

Snack: 2 kopper popped lys popcorn, en hjemmelaget sjokolade milkshake

Foreldre bør gjøre full bruk av de fem grunnleggende mat grupper og nøye følge USDA anbefalingene for daglig kaloriinntak - 1,500-1,800 kalorier. Det er ingen gimmicks, spesielle matvarer eller uttømmende kaloritelling. Programmets hjørnestein trener ungdom til å velge sunne porsjonsstørrelser.

Trim Kids

Trim Kids er basert på en bok skrevet av Melinda Sothern. Denne 12-ukers program har hjulpet tusenvis av barn mister sin vom og gjenvinne en aktiv livsstil. Boken går ut av sin vei for å ikke understreke en bestemt meny med mat barna kan eller ikke kan spise. Trim Kids handler ikke om kjepphest spise eller gale teknikker som ingen kunne bo på lang sikt. Det er en commonsense tilnærming til en levetid på sunne matvaner. Som Slimkids, Trim Kids fokuserer på del kontroll og omfatter slike barne favoritter som grillet ostesmørbrød, sørvest rykke ut med toast, frukt og melk, kyllingsuppe og melk, og grillet kalkun burger med søt brokkoli salat og frukt. TRIM barn grunnleggende regler for å spise blant annet:

• ikke overspising
• forbruker mindre sukker
• redusere høy-kalori snacks
• Unngå mat høy i mettet og herdet fett
• øke fiber inntaket
• shopping for sunnere matvarer og eliminere fristelsen matvarer fra huset.