Digidexo.com

Hvorfor Eldre Misbruk skje?

Hvert år millioner av eldre mennesker blir offer for fysiske, følelsesmessige eller andre typer overgrep. Mange eldre er i stand til å rapportere disse overgrepene på grunn av frykt for represalier. Noen er ute av stand til å kommunisere på grunn av funksjonshemming eller sykdom. Oftest skjer overgrep der senior liv, og det kommer vanligvis fra et familiemedlem som er Omsorgssvikt for dem.

Definisjon og Typer av Elder Abuse

Eldre misbruk er lov fysiske, følelsesmessige, psykologiske eller økonomisk skade for en senior. Fysisk mishandling kan inkludere dytte, slå, sparke eller besøksforbud. Det kan også innebære å nekte å mate senior og over- eller under medisinering dem. En eldste som har blitt misbrukt følelsesmessig eller psykologisk kan ha fornærmelser eller erting rettet mot dem eller kan bli skremt. Seksuelle overgrep kan også forekomme. Financial misbruk kan komme i form av misbruk av midler når en omsorgsperson har fullmakt eller fra utenfor bedragere.

Hvorfor misbruk skjer av familiemedlemmer

Det er aldri en gyldig unnskyldning for eldre misbruk, men det er mange faktorer involvert i hvordan og hvorfor det skjer. En omsorgsperson føles ofte overveldet når han eller hun tar på seg ansvaret for omsorg for en eldre. Det blir mye vanskeligere å sosialisere utenfor hjemmet. Pleieren har kanskje ikke de ferdighetene som trengs for å ta vare på den du er glad i og kan lide "omsorgsperson utbrenthet." Familien medhjelper kan ha gamle personlige problemer med en forelder eller besteforelder i hans eller hennes omsorg og kan havnen harme. Pleieren kan også ha en alkohol eller narkotikamisbruk problemet.

Hvorfor misbruk skjer ved Utenfor Pleiere

En person ansatt av familien til å ta vare på en eldre eller en ansatt i et anlegg den eldste har blitt plassert i kan bli fornærmende. Noen ganger, spesielt hvis senior har Alzheimers sykdom eller demens, kan pleieren har problemer med å få personen til å samarbeide med oppgaver han eller hun prøver å utføre, som fører til harme for klienten. Pleieren kan bli stresset på grunn av lange timer og en liten lønn eller kan ha alkohol eller narkotikamisbruk problemer i tillegg.

Hvorfor misbruk skjer ved Svindlere

Uærlige selgere, helsevesenet selskaper, finansielle ledere og selv leger kan misbruke en eldste økonomisk. En eldste som bor alene kan være et mål for noen med en avtale som virker for godt til å være sant. Slik at noen andre til å holde et øye med sin økonomi kan la dem i en sårbar posisjon. Og helsevesenet selskaper kan sende dupliserte regninger, som en intetanende person kan betale igjen og igjen.

Hva kan gjøres for å unngå misbruk

Hvis du er en familie omsorgsperson for en eldste, sørg for at du har et støttenettverk. Hold kontakt med andre familiemedlemmer og venner, og be om hjelp før du virkelig trenger det. Utenfor omsorgspersoner bør overvåkes. Pass på at bakgrunnen sjekker er tilgjengelig på noen privat innleide arbeidstakere og arbeidstakere i omsorgsboliger. Pensjonister bør holde nær kontakt med sine finansinstitusjoner eller finne en troverdig person som vil bidra til å holde dem trygt fra svindlere.