Digidexo.com

Sko som passer best for Bone Spurs

Sko som passer best for Bone Spurs


Et bein anspore er et tegn på at plantarfascien på undersiden av foten er betent, og det kan ha delvis revet fra sin opprinnelse på hælbeinet. Den bein anspore, en knoklete utvekst peker mot tærne, er kroppens måte å beskytte seg selv og er vanligvis ikke smertefull. Hvis du behandler plantar fasciitt, ​​kan bein anspore ikke lenger bry deg.

Foot Support

Når du har hæl smerter, unngå sko som gir deg lite støtte som flip-flops eller sko som passer deg dårlig. Fordi de hyppigste årsaken til at folk utvikler bein spurs er overdreven pronasjon, en unormal bevegelse av foten, må du bruke sko som har erke støtter og god demping. Du vet du pronere hvis sålene på skoene du bruker på en jevnlig basis slites ned langs ytterkanten. Hvis du pronere, se etter joggesko spesielt laget for folk som pronere, eller be legen din om orthotics å bære på alle skoene dine.

Shoe Fleksibilitet

Kaste ut gamle sko som ikke lenger gir deg riktig bue støtte og demping. Utfør "Shoe pushup Test" på atletisk sko ved å holde hælen på skoen i den ene hånden og trykke opp under forfoten. Skoen skal bøyes på ballen av skoen, hvor tærne er. Hvis den svinger mer mot midten av foten, nær hælen, forkaste disse skoene og kjøpe nye fordi de gamle har mistet sine stabiliserende egenskaper.

Gode ​​Merker

Fordi det viktigste aspektet ved adressering hæl smerter eller smertefull tilstand av foten er iført god sko gear, velger merkevarer anbefalt av leger. Ifølge podiatrist Katheryne Glantz av High Desert Foot & Ankle Clinic Sko, Nike, K-Swiss, og Avia er de beste skoene for å lindre og forebygge hæl smerter. I tillegg til å bruke gode sko, kan du oppleve at du setter hæl kopper inn i dine sko bidrar til å helbrede plantar fasciitt. Du kan kjøpe hæl kopper i apotek eller i skoen verksteder.