Digidexo.com

Homøopatisk Forebyggende for kennelhoste

Kennelhoste er en øvre luftveisinfeksjon hos hunder forårsaket av en rekke virus. Selv om denne tilstanden er sjelden dødelig, kan det føre til at hunden betydelig ubehag for et par uker. Det er også svært smittsom og enkelt overføres til andre dyr, som er hvorfor det er så-navngitt. Heldigvis kan du slå til en homeopatisk forebyggende for kennelhoste for å redusere risikoen til din pooch --- før og etter en kennel opphold.

Potens

Homeopatiske medisiner inneholder sterkt utvannet former botaniske baserte ingredienser. En "X" eller "C" eller "M" angir styrken, eller styrke, med formelen, som er de romerske tall som står for 10, 100 og 1000, respektivt. Disse betegnelser representerer også fortynningsfaktoren og tallet som det foregående hvor mange ganger prosessen ble gjentatt. For eksempel vil en potens på 3X sette til en fortynning på 1: 1000, mens 3C indikerer 1: 1.000.000. Vær oppmerksom på at enkelte homøopatiske midler tilgjengelig for kjøp vil inneholde enten "X" eller "C", og begge er effektive. Men enkeltpreparater som inneholder "M" er bare tilgjengelig fra en sertifisert homeopathic utøveren og ikke over disk. Også noen rettsmidler inneholder en kombinasjon av homøopatiske fortynninger og vil ikke merkes med i det hele tatt en bokstav eller tall. Et eksempel på denne typen formelen er KC-Defense.

Ingredienser

Målet med å bruke et homeopatisk forebyggende for kennelhoste er å styrke immunforsvaret slik at hunden kan lykkes motstå infeksjon hvis han eller hun er utsatt for sykdommen. Også noen kombinasjons formler beregnet for dette formålet kan inneholde urter og vev salter i tillegg til homøopatiske fortynninger. Vanlige eksempler er solhatt, magnesium fosfat, Ferrum fosfat og kalium sulfat. I forhold til enkelt homøopatiske medisiner som brukes til å avskrekke kennelhoste fra å ta tak, Aconitum (6C) og bryonia (6C) hodet listen. Noen formuleringer kan også inneholde flere flere ingredienser kjent for å forhindre at hunden din blir verre etter at on-sett med kennelhoste smitte, hvis det skulle oppstå. Disse vanligvis inkluderer Rumex crispus (30C), Spongia tosta (6C), Drosera (30C) og urt Smalkjempe (Plantago lanceolate).

Hvordan bruke

I motsetning til mange typer medisiner du kan ha gitt hunden din tidligere, er et homeopatisk forebyggende for kennelhoste best gitt uten mat. I stedet plasserer løsningen direkte i hundens munn. Selv om dette kan høres skremmende, ta trøst i det faktum at disse medisinene er utarbeidet som små granulater som umiddelbart oppløses ved kontakt med spytt. Doseringen er avhengig av hundens vekt, men er normalt ikke mer enn en klype eller to på en gang. Hyppigheten av administrasjonen er vanligvis ca en gang i timen opp til 10 doser på den første dagen som et forebyggende tiltak, deretter opp til tre ganger per dag for de neste to til tre uker. Ideelt sett, homøopatiske midler for kennelhoste fungerer best som et forebyggende da startet en uke i forkant av et besøk til en kennel.

Sikkerhet

Det er ingen kjente kontraindikasjoner forbundet med homeopatiske medisiner for kennelhoste. Faktisk, de synes å være trygt for unge dyr og for de som er gravid eller ammende.