Digidexo.com

Pasientinformasjon Om Hemoccult tester

Når du går til legen din, er det mulig at du vil bli bedt om å samle inn en avføringsprøve for diagnostisk testing. Hvis dette skjer, er det sannsynlig legen har bestilt en hemoccult test av avføringen.

Identifikasjon

Hemoccult er et merkenavn testing løsning for fekal okkult blod test. Formålet med testen er å finne blod i avføringsprøver.

Funksjon

Når Hemoccult legges til avføringsprøve, vil løsningen bli blått i nærvær av blod.

Bruk

Blood skjult i avføringen er et vanlig tidlig tegn på tykktarmskreft, og American Cancer Society anbefaler at en fekal okkult blod test som Hemoccult utføres årlig for personer over en alder av 50. I tillegg er også en tilstedeværelse av blod i avføring tegn til andre helsemessige forhold som Crohns sykdom, intestinal iskemi, magesår og kolitt, rapporterer Mayo Clinic.

Fordeler

Hemoccult testene er mindre invasiv og ubehagelig enn endoskopi eller andre tester som brukes til å screene for tykktarmskreft, melder skaperne av Hemoccult.

Betraktninger

For uken før du henter din Hemoccult prøven, unngå å ta ikke-steroide anti-inflammatoriske medisiner som ibuprofen, aspirin og naproxen. Du bør også unngå rødt kjøtt og unngå å ta mer enn 250 mg av vitamin C per dag for de tre dagene før prøven samlingen.