Digidexo.com

Hvordan å behandle en Popping EarTror ikke du bare hater det når øret føles stoppet opp og det er stadig dukker? En smell øre er den vanligste klagen for en lidelse som kalles øretrompeten dysfunksjon. Den øretrompeten forbinder øret med nesen. Den åpner som normalt og stenger når vi svelge, nyse eller gjesper. Ved å åpne det hindrer fluid fra å akkumulere bak øret trommelen og det også regulerer trykket i mellomøret plass. Når øretrompeten er blokkert og ikke fungerer som den skal folk klager av fylde, spratt og trykk i ørene, dempede lyder, og øresmerter. Så hvordan leger anbefaler behandling av en smell øret?

Bruksanvisning

Eustachian rør normalt åpne og lukke; Men ved å svelge oftere gjennom tyggegummi eller suge på harde drops kan du tvinge dem til å holde åpent lenger noe som bidrar til å eliminere en smell øret.

Muntlige og intranasal decongestants kan arbeide raskt for å lindre nasal hevelse og lunger som igjen unblocks øretrompet. Decongestants arbeide for bare en kort periode, og må brukes i løpet av dagen. Orale slimhinneavsvellende midler som fenylefrin har mange potensielle bivirkninger. Legemidler mot nesetetthet som afrin kan være vanedannende hvis det brukes mer enn noen dager. Sjekk med legen din før du benytter disse alternativene.

Mange faktorer kan føre til øretrompeten dysfunksjon og en smell øret. De vanligste årsakene som øvre luftveisinfeksjoner og bihulebetennelse er vanskelig å unngå. Heldigvis andre hyppige årsaker til øret dukker som røyking og allergisk rhinitt kan lettere unngås.

Resept nasal steroid spray kan gi lindring for øretrompeten dysfunksjon og en smell øret. De virker ved å redusere nasal hevelse som i sin tur bidrar til å oppheve blokkeringen av øretrompeten. Nasal steroid spray ta 5 til 7 dager for å arbeide og bør brukes trofast i flere uker for maksimalt utbytte. I motsetning til nasale decongestants kjøpt OTC nasal steroid spray er ikke vanedannende.

Muntlige og intranasal antihistaminer kan hjelpe moderate symptomer på allergisk rhinitt som igjen minsker øret popping av øretrompeten dysfunksjon. Fordelene med antihistaminer ta lengre tid å oppnå enn noen andre nevnte medisiner. Andre generasjon OTC antihistaminer som Claritin er best tolereres på grunn av mindre sedasjon.

Prøv "dukker ørene." Ved å knipe nesen stengt og prøver å blåse gjennom lukket nesen luft kan bli tvunget gjennom lukket og dysfunksjonelle øretrompet inn i mellomøret plass. Denne prosessen er kjent som "dukker ørene" er billig, relativt ufarlig og ganske effektiv i å tvinge åpne et lukket øretrompet. Det bør utføres i løpet av dagen. Noen leger har også antydet at blåse opp en ballong gjentatte ganger kan oppnå det samme målet.

Tips og advarsler

  • Hvis øret popping og øretrompeten dysfunksjon vedvare utover flere uker planlegge en avtale med legen din for å diskutere andre behandlingsalternativer.