Digidexo.com

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje

Virkningene av en lokal applikasjon av mineralolje


Mineralolje er et biprodukt av petroleum når den destilleres for å produsere bensin. Mineralolje har en rekke bruksområder, alt fra husholdnings jobber til helse og menneskekroppen. Folk som gjelder oljen lokalt til sine organer bør være klar over noen av virkningene av å bruke mineralolje.

Reduserer Blood Flow

Mineralolje kan føre til redusert blodgjennomstrømning. Vegetabilske oljer synes å bidra til å øke blodstrømmen, som gjør sesamolje, mineralolje, men i form av Johnson Baby Oil ser ut til å gjøre det motsatte, i henhold til den indiske Food and Drug Administration. Dette er fordi huden absorberer vegetabilske oljer, men ikke absorberer mye mineralolje, og faktisk oljen kan tilstoppe porene i huden.

Hudirriterende

Bedrifter som selger mineralolje hevder at det bidrar til å hindre irritasjon i huden, spesielt bleie utslett hos spedbarn, og mineralolje ofte markedsføres under navnet babyolje. Mens oljen gjør bære fordeler, kan mineralolje faktisk lage motsatt effekt som det var tiltenkt ved å forårsake en allergisk reaksjon og hudirritasjon i noen tilfeller.

Gir fuktighet

Folk bruker ofte mineralolje som en fuktighetskrem, bruk av olje lokalt til områder av tørr hud. Det er best å bruke oljen på huden rett etter du kommer ut av dusjen eller badekaret og tørk deg med et håndkle.

Fjerner Makeup

Mineralolje er effektiv for å fjerne makeup. Du setter olje på en bomullsdott for å fjerne makeup fra ansiktet og tørk den av, eller rett og slett bruke oljen til hele ansiktet og tørk det av. Oljen smører huden, noe som gjør det enkelt å tørke av makeup.

Cancer Risk

Mineralolje kan resultere i en økt risiko for hudkreft. En 2008 Rutgers University studie bemerket at hårløse mus med huden skadet av ultrafiolett stråling hadde en høyere risiko for hudkreft med påføring av fuktighetskremer som mineralolje. Forskere, men er usikker på om dette ville oversette til mennesker.