Digidexo.com

Hvordan regrow Tannkjøttet

Hvordan regrow Tannkjøttet


Alle elsker å smile, men det siste du har vært hating det på grunn av tilstanden på tennene og tannkjøttet. De er et rot, spesielt din viker tannkjøttet. Du er helt sikker på smilet ditt ser mer ut som en jack-o-lanterne er grimase enn et genuint uttrykk for varme. Du trenger ikke å klemme kjeft for alltid, men heller ta en stikke på noen metoder som kan hjelpe deg regrow tannkjøtt.

Bruksanvisning

Brush og floss daglig. Holde tennene rene er det første skrittet for å holde munnen sunt. Skånsom børsting fjerner plakk på overflaten av tennene og tanntråd gjør det samme i de små mørke lommer mellom dem.

Pensle med cayenne pepper. Denne praksisen er ment å stimulere tannkjøttet og hjelpe dem forynge seg selv. Begynne i det små, med en teskje eller mindre av ting på børsten din. Legg mer som du blir vant til det. Ikke bare haug på en klatt med mindre du ønsker å spy i vasken.

Pensle med en peelu pinne. Peelu, også kjent som miswak, er en pinne avledet fra røttene av Arak treet. Det har blitt brukt som en naturlig tannbørste ikke bare å forbedre åndelig helse, men for å holde tenner og tannkjøtt helse og uthvilt. Få en peelu kjepp på importert mat spesialitet butikker eller kjøpe en på nettet (se Ressurser nedenfor).

Få skalering og rot planing. Spør tannlegen din om dette er riktig behandling for deg. Skalering og rot planende er i utgangspunktet en dyp rengjøring over og under tannkjøttet som skraper av plakk og tannsten. Ja, vil det sannsynligvis vondt, men det vil også bli kvitt alt som bakterier og glatt tennene slik at tannkjøttet kan feste seg.

Ta Periostat. Dette stoffet er godkjent av FDA i 1998, er vanligvis brukt i forbindelse med skalering og planlegging for å fremme foryngelse av viker tannkjøtt. Periostat er kjent for å bidra til å stoppe den ødeleggende virkningen av enzymet som angriper tennene og tannkjøttet. Igjen, spør tannlegen din om dette er riktig behandling for deg.

Hint

  • Hindre ytterligere erosjon i tannkjøttet ved å være forsiktig når du pusser. Noe forverring kan bli forverret av harde børsting som dyttet tannkjøttet vekk fra tennene.