Digidexo.com

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

Grønnsaker er en høy energi, lavt kaloriinnhold. De er den perfekte maten å spise hvis du prøver å gå ned i vekt. Det er ikke nødvendig å engasjere seg i en streng grønnsak-bare kosthold, men økende grønnsaksinntak vil ikke bare gi kroppen din med mye behov for næringsstoffer, men det høye fiberinnholdet vil du føle deg full og bidra til å kutte ned på kaloriinntaket ditt. Jo mindre kalorier du spiser, jo mer vekt du taper.

Hvordan å spise grønnsaker for å miste vekt

En betydelig øke din grønnsak til ikke-vegetabilsk mat ratio. Når du forbereder et måltid, øke grønnsaksdelen. For eksempel, hvis din middagstallerken består av 1/3 kjøtt, 1/3 karbohydrater (som ris, poteter eller pasta) og 1/3 grønnsaker, endre forholdet til ½ grønnsaker, ¼ kjøtt og ¼ karbohydrater. Du er fortsatt tilfredsstillende smaksløkene ved å spise den maten du liker, du bare modifisere deler for å inkludere mer grønnsaker.

Lag en liste over tilgjengelige grønnsaker. For å unngå å bli sittende fast i en brunst spise samme grønnsaker måltid etter måltid, kompilere en uttømmende liste over grønnsaker. Gardenology.com, med en liste på over 50 forskjellige grønnsaker, er et godt sted å begynne. Når du finner ut at du har kjørt ut av vegetabilske ideer, trekke ut listen og bli kreative. Spise et bredt utvalg av grønnsaker staves av kjedsomhet, noe som øker sannsynligheten for å opprettholde den nye måten å spise.

Spis rå grønnsaker når det er mulig. Kokeprosessen kan stripe grønnsaker av noen av sine vitaminer og næringsstoffer. Å spise rå grønnsaker gir bulk nødvendig for å oppnå følelsen av mett slik at du vil spise mindre, som igjen hjelper deg å miste vekt.

Vær kreativ når grønnsaker. Selv om rå grønnsaker kan være den mest næringsrike måten å spise dem, har ikke alle rå grønnsaker. Prøv vegetabilske supper, buljonger og sauterte grønnsaker. Cooks.com har over 2000 grønnsakssuppe oppskrifter.

Hold deg unna tunge sauser. Øke inntaket av grønnsaker kan hjelpe deg å gå ned i vekt så lenge du ikke negere fordelene ved å drukne dem i høy fett sauser. Hold deg unna for mye smør, Hollandaisesaus og tykke oste sauser.

Hint

  • Exercise, kombinert med endringen i spise, vil bidra til å øke hastigheten vekttap prosessen.
  • På grunn av det høye fiberinnholdet, vil spise mer grønnsaker føre til at gass. Som kroppen justerer seg til økt fiberinntak, vil forekomster av gass avta.