Digidexo.com

Den beste vekttap kosttilskudd for menn

Når du velger et vekttap supplement, er det viktig for menn å forstå at kosttilskudd, mens sunn og nyttig, er ikke en total erstatning for kosthold og mosjon. Men vil legge til en måltidserstatter, karbohydrat blocker eller thermogenic produktet i din diett og mosjon regime hjelpe deg å miste vekt. Mange vekttap produkter for menn er på markedet i dag.

Labrada EFA Lean Gull Softgel Caps

EFA Lean Gold Softgel Caps er formulert spesielt for de slanking og prøver å gå ned i vekt. Produktet er laget med Omega 3, Omega 6 og Omega 9 essensielle fettsyrer. Forbruker fettsyrer har flere helsefordeler, inkludert å hjelpe til å øke metabolic rate. Kapslene har også vitamin E og Tonalin CLA, som er en bestanddel vist å brenne fett og fremme muskelmasse.

EAS Body for livet

EAS Body for life er et måltid erstatning riste designet for menn til å begrense sitt kaloriinntak mens du fortsatt får en skikkelig blanding av næringsstoffer, inkludert proteiner, karbohydrater og fett. EAS Body for livet er solgt i fire-pakninger og er generelt en av de mer inexepensive - ennå sterkt effektiv - måltid erstatning vibrering.

Absolute Nutrition CBlock

Absolute Nutrition CBlock er et vekttap supplement som sies å blokkere karbohydrater, slik at du kan miste mer vekt. CBlock er en koffein og sentralstimulerende-fri urte kapsel som du forbruker før du spiser et stivt måltid. Dette er et flott produkt for de gutta som er nølende til å konsumere for mye koffein.