Digidexo.com

Hypoglykemi Diet & Supplements

Under fordøyelsen kroppen absorberer glukose, lagrer da overflødig glukose i leveren og musklene. Når blodsukker begynner å falle, blir denne overskytende glukose frigjort. Hypoglykemi er en tilstand som er preget av kroppens manglende evne til å heve blodsukkernivået. Symptomer er tretthet, svimmelhet og sult. Finn ut hva den beste hypoglykemi kosthold og kosttilskudd er for deg å bidra til å bekjempe lavt blodsukker.

Hypoglykemi

Ifølge American Diabetes Association, er hypoglykemi en tilstand som skjer med nesten alle som er diabetiker. En av de beste måter å opprettholde blodsukker svingninger er å spise gjennomgående gjennom hele dagen. En kostholdsplan av regelmessige måltider og snacks er anbefalt av National Diabetes Information Clearinghouse. Unngå å spise bearbeidet mat, sukkerholdig godbiter, stekt mat, mettet fett og raffinert hvitt mel.

Fiber

Det er to typer av fiber: uoppløselige og oppløselige. Matvarer som ikke brytes ned og passerer om fordøyelseskanalen utgjør uløselig fiber. Disse matvarer inneholder havrekli, helkorn, mørke bladgrønnsaker, nøtter, frø og korn kli. Spis uløselig fiber for å skylle ut giftstoffer og overflødig vann. Løselig fiber når fordøyd danner en gel-lignende stoff i fordøyelseskanalen. Fordi det tar lengre tid å bli absorbert av kroppen, det holder deg mett lenger og ikke forårsaker raske blodsukkersvingninger. Innlemme i din diett bygg, linfrø, epler, gulrøtter, bønner og erter.

Karbohydrater

Karbohydrater er viktige, fordi de gir kroppen med drivstoff. Fokuser på å inkludere i kostholdet ditt mer komplekse karbohydrater med fiber i stedet for enkle karbohydrater. Enkle karbohydrater er raskt absorbert i blodet og føre blodsukkernivået å pigge. Enkle karbohydrater er sukker, frukt, honning og konsentrerte søtsaker. Komplekse karbohydrater er treg til å absorbere, spesielt hvis de er høy i fiber. Eksempler inkluderer brun ris, havregryn, hvete pasta, hele korn brød og hvete kjeks.

Protein

Protein har nesten ingen karbohydrater og absorberes på et lavere tempo enn karbohydrater. Mange mennesker med hypoglykemi og diabetes er overvektig, så det er viktig å spise magert kjøtt eller kjøtt alternativer. Fisk, kalkun, kylling, eggehviter, tofu og tempeh er alle kilder til protein. Det har blitt anbefalt av Centers for Disease Control and Prevention å få 46 gram protein per dag hvis du er en kvinne og 56 gram for en mann.

Kosttilskudd

Det finnes en rekke kosttilskudd som kan bidra til å stabilblodsukkersvingninger. Glutation er et tillegg på tre aminosyrer, som hjelpemiddel i å bryte ned glukose til energi. Krompikolinat hjelper i metaboliserende av glukose. Også tilskudd av ølgjær stabiliserer blodsukkernivået. Vitamin B-komplekset er nyttig i fordøyelsen av mat som produserer lavt blodsukker. Den støtter også produksjonen ofhydrochloric syre, som er viktig i fordøyelsen. Sink er et viktig næringsstoff for korrekt frigjøring av insulin. Andre nyttige kosttilskudd inneholder magnesium, vitamin C, kalsium, l-carnitin, L-glutamin og mangan. Spør legen din om riktig kosttilskudd og diett for deg. Hjelp fra en ernæringsfysiolog er også svært nyttig for å lære hvordan å håndtere hypoglykemi.