Digidexo.com

Hvordan Naturligvis miste barnet vekt

Mange kvinner opplever at etter at de har en baby, har de ikke mister all vekten de fikk i løpet av svangerskapet. Mange kvinner sliter med dette ekstra vekt, søker en rask retur til sine pre-graviditet størrelse. Å ha en baby betyr mindre ledig tid til å vie til treningsøktene, og skaper et nytt sett av hindringer for å nå vekt-tap mål. Å miste barnet vekt er naturligvis mye enklere når kvinner inkludere barnet i sin rutine heller enn å prøve å passe en annen aktivitet i planene sine.

Hvordan Naturligvis miste barnet vekt

En amme barnet ditt. Legene anslår at amming brenner en ekstra 600-800 kalorier om dagen. Denne ekstra brenne hjelper utrolig med vekttap. Husk å spise 500 ekstra kalorier om dagen for å sikre at barnet får all den næring hun trenger.

Gå en tur. Stedet for å bo cooped opp inne, ta babyen utenfor i vognen. Ta det med ro i starten, gå sakte for korte avstander. Hvis alt går greit, gå litt lenger neste gang. Ikke overdriv, og husk å nyte den friske luften.

Involver barnet i treningsøktene. For ekstra vanskeligheter med styrketrening, legger vekten av barnet. Hold ham (forsiktig!) Under lunges å styrke bena. For å styrke og tone armene, ligge på ryggen og presse barnet opp og holdt ham i luften over brystet. Moro for ham, og ekstra toning for armene.

Tenk sunt. Unngå høy-kalori-og fettrike matvarer. Følge et sunt, balansert kosthold plan, med masse protein fra magert kjøtt, pluss korn, frukt og grønnsaker.

Ta en lur. Søvnmangel fører til lavt energinivå. For å kompensere, de fleste kommer for høyt sukker og høy-kalori snacks for en rask energi rush. Siden disse matvarene ikke øke energi for lenge, blir det et tilbakevendende begivenhet å spise usunn mat. Å få så mye søvn som mulig hindrer de ekstreme energifall som fører til konstant usunn cravings og snacking.

Hint

  • Følg alltid legens råd.
  • Ikke trening inntil legen godkjenner det.