Digidexo.com

Måter å krasj diett

Ifølge Trust for America helse, to tredjedeler av alle amerikanske voksne kan, som i juli 2009 klassifiseres som enten overvektige eller fete. Fedme er også økende i mange stater. Ikke overraskende, flere mennesker enn noensinne ønsker å gå ned i vekt, og gå ned i vekt raskt. "Crash dietter" er dietter som skal følges for en kort tid, og som resulterer i å miste vekt raskt. De fleste involverer strenge restriksjoner i enten mat utvalg eller i kalorier, og så bør ikke bli fulgt i mer enn 7 til 14 dager.

Grapefrukt Diet

En perennially populær krasj diett er grapefrukt diett. Grapefrukt kosthold er generelt fulgt opp i 12 dager, selv om enkelte versjoner krever at du gjør dietten i 12 dager, ta to dager fri, og deretter gjøre dietten for ytterligere 12 dager, til vekttap målet er nådd. Grapefrukt danner sentrum av dietten, selv om du har lov til å spise og drikke mer enn bare grapefrukt. Faktisk er svart kaffe og rikelig med vann oppmuntret.

Planen består av tre lav-kalori måltider per dag, ledsaget av enten grapefrukt eller usøtet grapefruktjuice. Et eksempel på menyen er:

Frokost
1/2 grapefrukt eller 8 oz. grapefruktjuice
2 egg
2 skiver bacon
svart kaffe

Lunsj
8 oz. juice eller 1/2 grapefrukt
Salat, noen stil, med noen dressing
Kjøtt, enhver form, en hvilken som helst mengde, som tilberedes i en hvilken som helst måte

Middag er lik lunsj og snacks er alle enten tomatjuice eller skummet melk. Tilhengerne hevder at grapefrukt har fettforbrennende egenskaper, og det er noen forskning som støtter ideen om at grapefrukt kan senke insulinnivået.

Russian Air Force Diet

En annen populær krasj diett er det russiske flyvåpenet Diet. Denne dietten har en meny med svært lav-kalori måltider, som tar gjetting ut av å forberede maten hver dag, og gjør det enkelt å handle. Det er ganske restriktiv, men. Forsiktighet bør utvises for å ikke umiddelbart overindulge i fet mat og høyt sukker snacks når man kommer fra kostholdet.

Dietten varer i syv dager, hver dag har sin egen meny. Du må drikke minst fire glass vann per dag og kan bruke noen urter du liker i maten, samt eddik, soyasaus, sennep, ketchup, worcestershire-saus, salt og pepper. Frokosten består vanligvis av kaffe pluss toast eller stk saltet kjeks. Lunsjer er kombinasjoner av grønnsaker, egg, kjøtt og frukt, middager lignende. Tanken er at ingen måltid å være over 500 kalorier.

Advarsel

Alltid konsultere med en lege før du starter en diett plan. Ikke fortsett krasje dietter lenger enn nødvendig, og ikke holde slanking hvis du begynner lider av tretthet, depresjon, irritabilitet, svimmelhet, blåmerker eller hårtap. Det er lett å gjenvinne vekt etter å ha mistet den på en krasj diett, så ta fatt på en fornuftig, bærekraftig spise program så snart som mulig. Mange helseproblemer kan oppstå fra yo-yo slanking. Konstant, jevn vekt vedlikehold er bedre enn binging og deretter slanking.