Digidexo.com

Urin Therapy for Cancer

Juryen er fortsatt ute på nytten av urin terapi, eller urotherapy, i behandling av kreft. Imidlertid er det fortsatt gjenstand for opphetet debatt mellom sine talsmenn innen alternativ / komplementær medisin og de i mainstream medisin som, for det meste, avfeie det som kvakksalveri. I de enkleste vilkårene mulige, kan urin terapi defineres som intern eller ekstern applikasjon av urin som en måte å styrke din helse og bekjempe ulike former for sykdom.

Makeup av Urin

Tilhengerne av urotherapy, mange av dem antyder at de største fordelene kommer til de som drikker sin urin, påpeke at det består av 95 prosent vann, og inneholder et vell av enzymer, salter, hormoner og mineraler, hvorav den største nonwater komponenten er urea. Mens urin terapi har vært trege til å ta på i vesten, har det vært en allment akseptert modus for behandling i årtusener i mange asiatiske land, spesielt i India, hvor det er kjent som "shivambu."

Urea en Miracle Drug?

Tilhengere av urin terapi i behandling av kreft tilbyr en rekke grunner til at det kan være effektive. En av de mer utbredt oppfatning teorier er at urea i urin har kreft-bekjempelse egenskaper. Basert på mer enn et tiår med forskning, konkluderte Dr. Evangelos Danopoulos at urea forstyrrer den naturlige tendens til kreftceller til å klynge sammen og til slutt dreper dem ved å kortslutte deres normale metabolske rutiner. Den greske legen skrev om sine funn i flere artikler som dukket opp i vitenskapelige tidsskrifter i løpet av 1970 og 1980-tallet. Flere nylig, Dr. Vincent Speckhart, en amerikansk onkolog, enig med Danopoulos funn på urea, vitnet om dette før kongresskomiteen.

Eldor på Antigener

I en artikkel som han skrev for en 1997 utgave av Medisinsk Hypoteser, observerte Dr. Joseph Eldor at kreftcellene slipper antigener, noen som dukker opp i urinen. Legen, som er medlem av ansatte ved Jerusalems Teoretisk Medical Institute, antydet at auto-urotherapy --- eller drikking av ens egen urin --- kunne hjelpe kreftpasienter utvikler antistoffer til å bekjempe sine kreft.

ACS Skeptical

I en svært begrunnet oversikt over urin terapi spørsmålet, American Cancer Society (ACS) bemerker at dets talsmenn rapporterer "at drikking eller injisere urin eller bruke det direkte på huden er trygt og ikke knyttet til noen skadelige bivirkninger, men sikkerheten av disse metodene har ikke blitt etablert av vitenskapelige studier. " Flere betydelig, konkluderer ACS at "ingen velkontrollerte studier publisert i tilgjengelig vitenskapelig litteratur støtter påstandene om at urotherapy kan kontrollere eller reversere spredningen av kreft."

Hvem er Høyre?

I fravær av bevis positivt at urotherapy er en effektiv modus for behandling for kreft, pasienter og deres familier og kjære må ta egne avgjørelser om hvorvidt å gi denne formen for terapi en prøve. Slike avgjørelser bør være basert på en grundig gjennomgang av alle argumentene fremsatt av både støttespillere og kritikere av urin terapi.