Digidexo.com

Øvelser for Isjias Nerve Pain

Isjias nerve smerte kan skyte fra midten av den berørte beinet sin rumpeballe ned til hælen. Når disse smerter skje, er det vanligvis fra trykk satt på isjiasnerven ved enten ryggraden eller piriformis muskel trykke ned på den. Heldigvis en kombinasjon av yoga og ryggøvelser kan lindre isjias nerve smerte midlertidig.

Half Moon Pose

Yoga har mange fordelaktige strekninger og positurer som kan bidra til å avlaste mange nervesmerter, inkludert isjias. I Bikram yoga, en av de mest effektive positurer er Half Moon.

Begynn med å stå rett opp med føttene sammen. Legg hendene sammen og heve armene over hodet så høyt som mulig. Puste dypt i minst 30 sekunder, og samtidig opprettholde posisjonen. Etter 30 sekunder, presse hoftene mot høyre og overkroppen mot venstre, fremdeles holder føtter og hender sammen. Hold denne posisjonen i 30 sekunder (igjen, puste dypt). Tilbake til sentrum i 30 sekunder, og deretter veksler med hoftene til venstre og overkroppen til høyre i 30 sekunder. Tilbake til sentrum for en annen 30 sekunder og deretter slappe av for å fullføre strekningen.

Tilbake Fleksjon

The Back Fleksjon Trening kan være mest nyttig i lettelser isjias nerve smerte på grunn av spinal stenose. Begynn med å ligge på ryggen med en pute under hodet. Sett knærne sammen og føttene flatt på gulvet. Løft knærne mot brystet så langt som mulig uten å løfte ryggen fra gulvet. Sperre hendene bak lårene og hold denne posisjonen i 10 sekunder. Pust dypt. Slapp til startposisjon i tretti sekunder, og gjenta. Gjør dette minst seks ganger for å fullføre et sett.

Nerve Gliding

Nerve gliding kan bøye isjias nerven, hjelpe utgivelsen spenning. Det er en kiropraktisk øvelse som starter med å ligge på ryggen. Strekke ut begge bena med bare en liten kne bøy og føttene peker mot taket. Løft venstre ben så høyt som mulig mens du holder høyre ben rett uten betydelig bøye knærne. Passe fingrene bak venstre kne. Pust etter behov. Bøy venstre kne før leggen er parallelt med gulvet, og hold denne posisjonen i tre sekunder før du rette det ut igjen. Gjenta ti til tjue ganger før du bytter ben. Denne øvelsen bør gjøres opp til tre ganger om dagen.