Digidexo.com

Om Artery Rensing Dietter

Om Artery Rensing Dietter


Hvis du ønsker å rense blodårene dine, vil du trenger å gjøre noen grunnleggende endringer i livsstil, både ved å innlemme noen nye matvarer og ved å luke ut potensielt skadelige elementer.

Kosttilskudd

Kosttilskudd som vitamin C og E, co-enzym Q10, magnesium og hvitløk kan hjelpe til med å rense blodårene og dermed senke kolesterolnivået.

Godt fett

Arterien rensing dietter bør inneholde en sunn dose av gode fettstoffer, for eksempel som finnes i avokado, ferskvannsfisk, oliven, valnøtter og linfrø, som naturligvis arbeide for å bryte ned plakk bygge opp i blodårene dine.

Dårlig fett

Unngå dårlig fett matvarer, inkludert kunstig produserte elementer som inneholder hydrogenerte oljer som ikke kan brytes ned tilstrekkelig med kroppen din.

Les etiketter

Mens på markedet, trene deg til å lese etiketter og å forkaste noe som inneholder "delvis hydrogenert" eller "hydrogenert" i ingredienslisten.

Trening

Selv om ikke faktisk mat, mosjon hjelpemidler naturligvis en arterie rensing diett ved å tillate en større mengde blod til å flyte, noe som gjør plaque bygge opp mer vanskelig.