Digidexo.com

Oppblåsthet Gas Natural Cure

Oppblåsthet og gass er symptomer på urolig i fordøyelseskanalen. Gass blir vanligvis forårsaket av svelging av overskudd av luft og forbruk av gassdannende matvarer, samtidig som oppblåsthet kan stamme fra en rekke forskjellige årsaker. Mens over-the-counter medisiner kan være nyttig i behandling av disse symptomene, er det mange naturlige rettsmidler som kan være like effektive.

Herbal rettsmidler

Blant de mest effektive urte gass og oppblåsthet rettsmidler er fennikel frø. Ifølge Botanical.com, oljer ansvarlig for fennikel er carminative effektene er anethol og fenchone. Fennikelfrø kan tygges etter måltider eller brygget til en te for sine gass-dispelling effekter. For å gjøre fennikkel te, rett og slett knuse en teskje fennikelfrø og bratt i en kopp kokende vann i 10 til 12 minutter. Som fennikel frø, inneholder anis frø anethol og er et effektivt middel for gass.
For oppblåsthet, løvetann rot og UVA Ursi er gode valg. Begge har vanndrivende effekt som øker urinproduksjonen, og dermed kvitte kroppen for overflødig vann. Andre effektive urte rettsmidler for gass og oppblåsthet inkluderer ingefær, peppermynte og Calamus rot.

Livsstil tilnærminger

I tillegg til naturmidler, kan endringer i livsstil og atferd bidra til å redusere hyppigheten av gass og oppblåsthet.

Lett trening er en av de mest effektive middel for å avskaffe gass. Den bevegelse og økning i kroppsvarme utøve krefter som utløses av overskuddsgass gjennom fordøyelseskanalen raskere, redusere varigheten av symptomene. Ifølge MotherNature.com, kan gang hjelpe fjerne overflødig gass assosiert med premenstruelt syndrom. For en rask og enkel måte å lindre gass og oppblåsthet, ligge på ryggen og sparke bena som om du syklet en sykkel. La hoftene til å løfte opp fra gulvet så mye som mulig for best resultat.

Akupressur er en naturlig metode for å lindre gass og oppblåsthet. Basert på teorien om at alle deler av legemet er forbundet med hverandre, akupressur virker ved å stimulere nerveender som strekker seg fra ulike deler av kroppen, og enden i hender og føtter. Ved å legge press på de punktene som representerer magen og tarmene, er det mulig å bidra til å utløse frigjøring av gass.

Forebygging

Til tross for effekten av naturlige legemidler i behandling av gass og oppblåsthet, er den beste metoden for behandling forebygging. Spis sakte og tygge maten grundig for å unngå unødvendig fordøyelses belastning, og unngå matvarer kjent for å forårsake symptomer. Felles gassdannende matvarer inneholder brokkoli, bønner, kål, paprika og kullsyreholdige drikker. Unngå å snakke for mye under måltider eller tyggegummi, da dette oppfordrer svelger luft og dannelse av gassbobler.

Oppblåsthet kan forebygges ved å begrense inntak av natrium og bor hydrert. Mens det synes å forverre oppblåsthet, drikkevann forhindrer dehydrering, som kan føre til væskeretensjon. Ifølge MayoClinic.com, bør aktive voksne drikke åtte 8-unse glass vann daglig for å hindre dehydrering. Unngå tunge, fete måltider og trene i 30 til 45 minutter daglig kan også bidra til å forhindre oppblåsthet for mange mennesker.