Digidexo.com

Hvordan spørre en lege for en Second Opinion

Det er tider da de fleste av oss lurer på om diagnosen eller råd fra selv de mest pålitelige familie lege, spesielt hvis han er å anbefale en behandling med bivirkninger eller forkaster symptomer som er alarmerende til deg. f du finner deg selv i denne posisjonen, be om å få en ny mening.

Bruksanvisning

•  Kommuniser din bekymring med legen din. Hun kan ha de samme spørsmålene som deg og anbefale en spesialist hun respekterer.

Unngå et oppvarmet konfrontasjon hvis hun velger å ikke hjelpe deg å få en ny mening. Du har rett til å ta ansvar for din egen helse.

Diskuter en ny mening med helsevesenet selskapet. Du vil være i stand til å finne ut om dette er dekket under din helse plan.

Finn den beste legen for å gi deg en ny mening. Gå til sentre som spesialiserer seg på behandling av den type symptomer du har, gå til et universitetssykehus, eller ringe non-profit helse organisasjon som betjener pasienter med den type sykdom du har. Spør overalt for anbefalinger. Gjør en avtale.

Be alle postene og ta dem med deg.

Tips og advarsler

  • Hvis du synes du har mer tillit til den andre legens mening, kan det være lurt å bytte leger. Hvis hun er en spesialist, og hvis hun er villig til å arbeide med din primære omsorg lege for å dele din omsorg, som kan være en god måte å finne ut av det. Hvis ja, vil du ha et godt koordinert omsorgsplan.
  • Ikke gjør dette en ubehagelig kamp av testamenter. Det er mulig for to kvalifiserte fagfolk til å være uenige.